20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Зеленського порівняли з експрезидентами у мусульманське свято
Зеленського порівняли з експрезидентами у мусульманське свято

Зеленського порівняли з експрезидентами у мусульманське свято

Петро Порошенко привітав українців зі святом Ураза-байрам.

Колишній президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко привітав мусульман України з закінченням посту у місяць Рамадан – зі святом Ураза-байрам.

Порошенко висловив слова підтримки «нашим кримськотатарським братам і сестрам».

«Це свято — символ життєвої сили, волі віруючих та доброчинності. Тож нехай всі ваші молитви будуть почуті. Бажаю міцного здоров’я, душевної радості та добробуту», - написав Петро Порошенко у вітальному пості у мережі Фейсбук.

Українці приєдналися

Українці приєдналися до привітань колишнього президента. «Зі святами Вас,шановні!», «Окремі вітання кримським татарам», «Зі святом всіх мусульман світу!», «Приєднуюся до щирих привітань!»,» Вітаю всих мусульман України зі святом! Нехай всі молитви будуть почуті і виконані. Тримайтеся!», - пишуть українці в коментарях до посту Петра Порошенка в мережі (коментарі подаємо в оригіналі зі збереженням орфографії та пунктуації авторів).

Стрічка новин України та світу, новини суспільства в нашому Viber

Однак деякі українці звернули увагу на інше. «Знову Зеля не встиг першим поздоровити. А, ну зрозуміло, ламає голову, як сказати, чому Медведчук на волі і якось приплести до цього Порошенка. Не до поздоровлень», - написала в мережі Тамара Швець.

Вітання президента

Зауважимо, що президент України Володимир Зеленський привіта мусульман ще у середу ввечері, 12 травня. Відповідний запис з’явився на сайті Офіційного представництва президента України. Зеленський зауважив, що цей час благословенний для мусульман. Гарант побажав їм здоров’я, миру й благополуччя. А також висловив надії, що свято для всіх причетних буде радісним та сповненим сподівань на краще.

Всі новини України та світу, новини регіонів у нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Порошенко показав, як виглядав хлопчаком.

Також портал MY.UA писав, що Зеленський підписав закон про пільгове розмитнення «євроблях».

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом