Колишні закохані Бен Аффлек та Дженіфер Лопес знову разом: співачка швидко знайшла заміну нареченому
Колишні закохані Бен Аффлек та Дженіфер Лопес знову разом: співачка швидко знайшла заміну нареченому

Колишні закохані Бен Аффлек та Дженіфер Лопес знову разом: співачка швидко знайшла заміну нареченому

51-річна американська акторка та співачка Дженіфер Лопес провела романтичну відпустку з колишнім бойфрендом актором Беном Аффлеком.

Роман Дженіфер Лопес та Бена Аффлека закінчився 17 років тому. Після такої тривалої паузи, судячи з інформації таблоїдів, між колишніми закоханими збереглися дружні відносини і навіть більше.

Актора та співачку зазняли разом по дорозі на відпочинок, що ще більше підігріло чутки про відновлення стосунків між ними.

Аффлек та Лопес вирушили у відпустку на гірськолижний курорт поблизу Монтани, де актор володіє шале.

В аеропорту пара потрапила в об’єктив папарацці. Фотографи «Дейлі Мейл» зазняли, як чоловік та жінка виїзжають на злітно-посадкову смугу на чорному автомобілі, а потім сідають в літак. На одному з кадрів Бен та Дженіфер тримаються за руки.

Близькі співачки поділилися, що вона важко переживала розрив з нареченим. Щоб якось допомогти Дженіфер Лопес пережити трагічний період життя Бен Аффлек і відвіз її на розкішний гірськолижний курорт.

Також інсайдери повідомили, що Аффлек та Лопес проводили час тільки вдвох та виглядали щасливими.

Друзі обох знаменитостей стверджують, що говорити про відновлення романтичних стосунків між парою не варто. Вони просто хороші друзі.

Розрив заручин

В березні минулого року Дженіфер Лопес та Алекс Родрігес оголосили про заручини. Весілля мало відбутися влітку 2020 року. Майбутнє подружжя планувало запросити декілька сотень гостей. На саме святкування планували витратити близько 15 млн доларів.

Церемонію відкладали спочатку через пандемію коронавірусу, потім з невідомих громадськості причин.

Нещодавно іноземні ЗМІ повідомили про розпад зіркової пари співачки Дженіфер Лопес та бейсболіста Алекса Родрігеса.

Повідомляли, що інсайдери поділилися інформацією, що Дженіфер почало дратувати неробство коханого. Поряд з собою вона хоче бачити цілеспрямованого чоловіка.

Лопес славиться своїм серйозним ставленням до роботи. Того самого вона вимагає і від Родрігеса. Проте чоловік, котрий колись був зіркою бейсболу, займається дрібними проектами та живе на заощадження. Співачка ж хотіла б аби він «вийшов з дому та знайшов роботу».

В квітні Лопес повідомила, що стосункам з Родрігесом настав кінець.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber!

Історія кохання з Аффлеком

Дженіфер Лопес та Бен Аффлек зустрічалися з 2002 по 2004 рік. Зірки навіть планували одружитися та готувалися до весілля. Однак заручини розірвали за кілька днів до церемонії реєстрації шлюбу.

Нещодавно Аффлек також пережив розрив з партнеркою Аною де Армос. Пара розійшлася в січні. За чутками, Аффлек досі зберігає унікальну каблучку, яку виготовив для Джей Ло.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що Максим Галкін похвалився досягненнями своїх дітей.

Співачка Ірина Федишин показала як саджає картоплю в білих штанах та з яскравим макіяжем. Більше новин про життя відомих людей дізнавайтеся на порталі MY.UA.

Читайте нас також в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом