Померла сьома жертва ДТП у Польщі: українка більше двох місяців боролася за життя
Померла сьома жертва ДТП у Польщі: українка більше двох місяців боролася за життя

Померла сьома жертва ДТП у Польщі: українка більше двох місяців боролася за життя

Мешканка Кам'янця-Подільського Анастасія Кочеткова - одна з постраждалих в автомобільній аварії, яка сталася 6 березня в Польщі, померла.

Цю трагічну звістку повідомили у Facebook-спільноті, яка займалася збором коштів на реабілітацію дівчини.

Що відомо про обставини смерті Анастасії Кочеткової

Як повідомляли волонтери, що займаються збором фінансів на лікування Насті, після масштабної аварії в Польщі дівчина протягом тривалого часу перебувала в комі. Однак 27-річній дівчині вдалося вийти з цього стану, в тому числі, і завдяки допомозі небайдужих. Настя навіть почала знову говорити і ходити. Медики і волонтери з подвоєним завзяттям взялися за продовження процесу реабілітації дівчини, але, на жаль, навіть молодому і сильному організму були не під силу настільки важкі випробування і 16-го травня дівчини не стало.

Стрічка новин України та світу, новини ДТП - у нашому Viber

Як зазначила волонтер Влада Зацепилова, поки що подробиці про відхід Насті з життя не надаються. Всі ті, хто боровся за життя дівчини, перебувають у жалобі за померлою і співпереживають членам її сім'ї.

Про аварію в Польщі, що стала причиною смерті Анастасії Кочеткової

Анастасія стала сьомою загиблою в результаті ДТП, яка сталася 6 березня в Польщі. Як тоді повідомляли польські рятувальники, причиною аварії стало те, що водієві автобуса, що прямує рейсом Познань-Херсон, не вдалося впоратися з керуванням.

Надалі даний транспортний засіб перелетів через перила віадука і частково скотилвся зі схилу. У салоні автобуса було 57 осіб, включаючи двох водіїв. Спочатку загинуло шестеро людей. Настя була зарахована до 40 постраждалих. Однак тепер ДТП в Польщі є причиною смерті вже сімох пасажирів злощасного рейсу.

Нагадаємо, що раніше MY.UA повідомляв і інші новини про ДТП, як, наприклад, про аварію в Запорізькій області з вини п'яного водія.

Також ми розповідали, що аварія на трасі Київ-Чоп забрала життя двох людей.

Не пропустіть наші свіжі новини на каналі в Twitter і читайте нас на Flipboard!

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом