Тіна Кароль вперше прокоментувала роман з Даном Баланом: "Ми були щирі"
Тіна Кароль вперше прокоментувала роман з Даном Баланом: "Ми були щирі"

Тіна Кароль вперше прокоментувала роман з Даном Баланом: "Ми були щирі"

Навколо нібито романтичних стосунків популярної української співачки Тіни Кароль з молдавським колегою Даном Баланом розгорівся скандал після несподіваного "викриття" керівником проекту "Голос країни" Володимиром Завадюком.

Громадськість бурхливо відреагувала на слова продюсера. Пізніше його висловлювання прокоментував і Дан Балан, і ось, нарешті, і сама Мадонна української естради "пролила світло" на ситуацію. Але все по порядку.

Заява продюсера "Голос країни" Володимира Завадюка

На початку травня креативний продюсер телешоу "Голос країни" Володимир Завадюк зробив скандальну заяву про те, що зіркові тренери – Тіна Кароль і Дан Балан - "зіграли" почуття, а насправді їх нібито любовний зв'язок створили "синтетично" для підняття рейтингів проекту.

Втім, у зв'язку з бурею обурення, викликаною його словами, Володимиру Завадюку довелося пояснити свою заяву, вибачившись перед суспільством, Тіною і Даном.

І хоча він все так же дотримувався версії, що романтичні відносини зірок були прописані в сюжеті, проте додав, що надалі штучна симпатія між ними стала реальною.

Як Дан Балан прокоментував слова Володимира Завадюка

У відповідь на реакцію шанувальників на заяву Завадюка, зокрема, - на їхнє ставлення до історії про роман зіркових тренерів шоу "Голос країни" як до обману, Дан Балан розмістив публікацію з коментарем у своєму Instagram. Так, співак заявив, що їх з Тіною Кароль дійсно пов'язувала щира симпатія, а всі інші історії з цього приводу, мовляв, були придумані самими людьми.

Стрічка новин сайту, включаючи новини культури - в нашому Viber!

Що стосується слів Завадюка, то Балан запевнив, що не бачить в них нічого крамольного. Також Дан підтвердив, що їхні романтичні стосунки з Тіною дійсно спочатку були ідеєю для шоу, але в результаті, за його словами, "вийшла щира симпатія".

Довгоочікуваний коментар Тіни Кароль

Сама ж Тіна Кароль довго "грала в мовчанку", але все ж зважилася прокоментувати заяву продюсера про її "синтетичний " романтичний зв'язок з Даном Баланом. Про своє бачення ситуації зірка розповіла в Instagram-сторіз.

Інші новини музики та шоу-бізнесу - в Telegram!

За словами Тіни Кароль, її з виконавцем Даном Баланом дійсно пов'язував флірт. Співачка додала, що це не був обман, а скоріше "гра напівтіней романтики".

Також співачка зазначила, що любов - це таке почуття, яке не може бути нав'язане, і вони з Даном, мовляв, були щирі. Резюмувавши все сказане, Кароль заявила, що те, що відбувається між ними з Баланом - виключно їх історія, а те, як будуть розвиватися події далі, - їх секрет.

Нагадаємо, що раніше ми розповідали про нове миле відео Тіни Кароль.

Також портал новин MY.UA розповідав про те, що Тіна Кароль і через роки не може забути покійного чоловіка, батька її сина Вені.

Свіжі новини України та світу доступні також в Twitter!

Читайте актуальні новини на каналі на Flipboard!

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом