У МЗС повідомили, за яких умов можуть зустрітися Зеленський і Путін
У МЗС повідомили, за яких умов можуть зустрітися Зеленський і Путін

У МЗС повідомили, за яких умов можуть зустрітися Зеленський і Путін

Зустріч президента України Володимира Зеленського та очільника РФ Володимира Путіна може відбутися за умови, що українська сторона матиме впевненість у тому, що лідери двох країн зможуть проговорити ключові питання для держави. Конкретних дат можливої зустрічі Зеленського і Путіна поки немає.

Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі програми "Радіо НВ".

"Я не можу ставити якісь конкретні дедлайни. Зустріч (Зеленського і Путіна. - Ред.) відбудеться тоді, коли ми в Києві переконаємося, що на цій зустрічі зможемо проговорити питання, які для нас є ключовими", - пояснив Кулеба.

Нагадаємо, під час пресконференції 20 травня український лідер Володимир Зеленський заявив, що запропонував Володимиру Путіну провести переговорина Донбасі, але президент Росії наполягає на зустрічі в Москві.

Президент України також висловив думку, що пряма розмова з  Володимиром Путіним буде. Відповідаючи на запитання, чи можна домовитися з Путіним, Зеленський сказав: "У нас немає шансу з вами іншого. Ми повинні припинити війну зараз, коли Путін - президент РФ. Я дуже цього хочу. Я в це вірю".

Відео Володимир Зеленський розказав, що він думає про президента Росії Путіна

Президент України Володимир Зеленський розказав, що він думає про президента Росії Володимира Путіна.

Володимир Зеленський розказав, що він думає про президента Росії Путіна
Політика
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Раніше заступник голови комітету Ради Федерації з міжнародних справ РФ Володимир Джабаров, коментуючи пропозицію президента України Володимира Зеленського зустрітися з російським колегою Володимиром Путіним на Донбасі, заявив, що така ініціатива не має жодного сенсу. 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Автор:
Віра Хмельницька
Источник материала
loader
loader