Зеленський розповів, чого побоювався у зв’язку зі звільненням Степанова
Зеленський розповів, чого побоювався у зв’язку зі звільненням Степанова

Зеленський розповів, чого побоювався у зв’язку зі звільненням Степанова

Президент України Володимир Зеленський розповів, що боявся дестабілізації через зміну міністра охорони здоров’я у період пандемії.

— Сьогодні у нас уже з’явився міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко. Це правда, прем’єр-міністр України не міг більше працювати з Максимом Степановим. Я  доволі довго не втручався в цю ситуацію через те, що боявся дестабілізації у ковідний час. Я був проти зміни міністра охорони здоров’я через дестабілізацію.

Я знаю деталі ускладнення їхніх стосунків – чому, за що. І я в цій ситуації був повністю на боці прем’єр-міністра. І далі чекати було вже нікуди, – зазначив Зеленський.

Зеленський додав, що напруження у стосунках міністрів повністю дестабілізувало атмосферу в міністерстві.

— Це дестабілізувало атмосферу міністра з міністерством і загалом із урядом. Також була складна ситуація між міністром та головним санітарним лікарем України. Цього ми не могли допустити, тому вибір очевидний, – додав президент.

Віктор Ляшко очолив МОЗ

Кандидатуру Віктора Ляшка на посаду очільника Міністерства охорони здоров’я підтримали 262 голосами у Верховній Раді під час голосування народних депутатів 20 травня 2021 року.

Раніше Ляшко виконував обов’язки заступника очільника МОЗ.

Теги по теме
Владимир Зеленский Денис Шмыгаль Максим Степанов Виктор Ляшко
Источник материала
Поделиться сюжетом