Обвинувачена у справі Шеремета Дугар зізналася, про що листується з Зеленським
Обвинувачена у справі Шеремета Дугар зізналася, про що листується з Зеленським

Обвинувачена у справі Шеремета Дугар зізналася, про що листується з Зеленським

У мережі з'явилося підтвердження прямого листування військової медсестри Яни Дугар, яку вважають причетною до вбивства журналіста Павла Шеремета, з українським президентом Володимиром Зеленським, про що він розповів в ході прес-конференції 20 травня.

Свій коментар з цього приводу Дугар опублікувала на своїй Facebook - сторінці.

Листування з Зеленським: коментар військової медсестри Дугар

У своєму пості Яна Дугар розповіла, що її часто запитують про слова Зеленського з приводу їх прямого листування. Дівчина вирішила розставити всі крапки над "і" і заявила, що таке листування дійсно ведеться. Також Яна зізналася, що протягом тривалого періоду займалася пошуком можливості отримання доступу до президента і її зусилля нарешті увінчалися успіхом.

Також Дугар запевнила, що почала листуватися з Зеленським для того, щоб передати йому своє бачення і переживання з приводу того, що відбувається з нею і ще двома обвинуваченими в причетності до вбивства Шеремета, а саме: з Юлією Кузьменко і Андрієм Антоненком.

Актуальні новини - в месенджерах Telegram і Viber!

Яна звернулася до суспільства з проханням зрозуміти її приватне спілкування з главою держави і зазначила, що "головний бій за правду - попереду".

Що про листування з Дугарь на прес-конференції розповів Зеленський

Під час своєї прес-конференції про два роки свого перебування на посаді президента, Зеленський зробив заяву про можливе відсторонення глави МВС Арсена Авакова, якщо вдасться довести, що підозрювані в причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета невинні.

Крім того Зеленський показав представникам ЗМІ фрагмент свого листування з однією з підозрюваних у справі Шеремета - Яною Дугар.

Вбивство Павла Шеремета

20-го липня 2016-го року в центральній частині Києва був підірваний автомобіль глави онлайн-видання "Українська правда" Олени Притули, в салоні якого наїхав Павло Шеремет. Смерть журналіста була миттєвою.

Підозрюваними в його вбивстві визначили військову медсестру Яну Дугар, волонтера і дитячого судинного кардіохірурга Юлію Кузьменко, а також музиканта і ветерана АТО Андрія Антоненка. Всі вони заявляють про свою невинність.

Нагадаємо, що раніше MY.UA повідомляв про те, що Зеленський розповів в ході прес-конференції 20 травня.

Також ми писали, що Володимир Зеленський пообіцяв, що судитися можна буде в смартфоні.

Читайте свіжі новини також у Twitter!

Слідкуйте за нами на Flipboard!

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом