Представники від Норвегії та Азербайджану закрутили роман на Євробаченні 2021
Представники від Норвегії та Азербайджану закрутили роман на Євробаченні 2021

Представники від Норвегії та Азербайджану закрутили роман на Євробаченні 2021

Андреас Хаукеланд представник Норвегії на "Євробачення-2021", відомий як Tix, зізнався у своїх почуттях Самірі Ефенді, співачці яка на цьому ж конкурсі представляла Азербайджан.

Саміра Азер Кизи Ефендієва-азербайджанська співачка. Представниця Азербайджану на конкурсі пісні «Євробачення-2021». Спочатку вона повинна була представляти Азербайджан на нині скасованому "Євробаченні-2020 «з піснею» Cleopatra" в першому півфіналі конкурсу 12 травня 2020 року.

У повідомленні Day.Az, настрій співака дуже серйозний в його намірах підкорити серце Ефенді. Він як справжній романтик виконав для обраниці серенаду, як джентельмен ставши на коліно.

Стрічка новин сайту, включаючи Новини культури - в нашому Viber!

В інтерв'ю Wiwibloggs співак розповів, що Саміра Ефенді йому дуже подобається, і він мріє з нею зустрітися. Журналісти виконали бажання Tix і організували побачення з Ефенді. Артистам організували зустріч у ресторані Роттердама.

"Коли я зустрів тебе, моє серце почало стукати ще швидше. Тепер ці метелики в моєму животі не перестануть пурхати", - зізнався Tix.

Також, відео-сюжет, який присвятили цій події опублікували на офіційному каналі "Євробачення" в YouTube.

Зірки стали часто проводити разом час, це і послужило виникнення підозр, що між Самірою і Tix роман.

Також в соцмережах почали розповзатися чутки про те, що представник Норвегії на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2021" Андреас Хаукеланд, більш відомий під псевдонімом Tix, все-таки зміг завоювати серце Азербайджанської колеги Саміри Ефенді.

Всьому виною стали фото, які зробили підступні папараці і іноді, пара виконавців потрапляла в об'єктив камер блогерів. На знімках видно, що артисти стали проводити разом час, і навіть TIX віддав співачці одну зі своїх футболок з написом "Норвегія", а також подарував букет з троянд.

Читайте нас в Telegram і Viber

Також Tix залишив відео в своєму Instagram, підписавши його "Любовна історія на Євробаченні". У зв'язку з чим Передплатники зробили висновок, що Ефенді відповіла взаємністю співакові, і можливо вони позиціонують себе як пара.

Але сама Ефенді ще ніяк не прокоментувала ці відносини. Хоча і поділилася в Інстаграм фото букета який їй був адресований Tix. Як будуть далі розвиватися їхні стосунки, про це ми можемо тільки припускати і уважно спостерігати за обома сторонами цієї прекрасної пари.

Андреас Хеукеланн відомий як Tix — стилізоване написання TIX) - норвезький музикант, продюсер і автор пісень. Представник Норвегії на конкурсі пісні Євробачення 2021 з піснею «Fallen Angel» («занепалий ангел»).

Має синдром Туретта, стан, що характеризується мимовільними рухами, звані тиками. У дитинстві над ним знущалися через його стан і називали «тиками», які він пізніше перетворив на свій сценічний псевдонім.

Раніше сайт новин MY.UA повідомляв, що група "Go-A" потрапила на 4 сходинку Рейтингу Букмекерів.

Над Євробаченням-2021 навис черговий скандал: виступ " Go-A» звинуватили в плагіаті. Подробиці читайте на порталі MY.UA.

Слідкуйте за нами в Flipboard

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Источник материала
Поделиться сюжетом