Зустріч нормандських радників щодо Донбасу запланована на завтра
Зустріч нормандських радників щодо Донбасу запланована на завтра

Зустріч нормандських радників щодо Донбасу запланована на завтра

КИЇВ. 25 травня. УНН. Чергові переговори політичних радників лідерів держав – учасниць Нормандського формату заплановані на 26 травня. Про це журналісту УНН повідомив спікер української делегації в Тристоронній контактній групі щодо мирного врегулювання ситуації на Донбасі Олексій Арестович.

Деталі

Так, Арестович підтвердив, що 26 травня заплановані чергові переговори щодо Донбасу в нормандському форматі на рівні політичних радників по відеоконференції.

Доповнення

Раніше керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак повідомляв, що наступна зустріч політичних радників лідерів держав – учасниць Нормандського формату може відбутися в травні та пройти в очному форматі.

Як повідомляв УНН, попередня зустріч радників відбулась 19 квітня. Тоді ж стало відомо, що наступну зустріч радників глав держав “нормандської четвірки” пропонують провести на лінії розмежування.

Пізніше Президент України Володимир Зеленський зазначив, що не виключає створення нового формату по Донбасу з "дуже потужними гравцями", який буде працювати паралельно "нормандському", для швидшого завершення війни.

Теги по теме
Украина Донбасс переговоры Нормандський формат
Источник материала
Поделиться сюжетом