Скандал: виїхавший у Росію Валерій Меладзе стане хедлайнером Atlas Weekend в Києві
Скандал: виїхавший у Росію Валерій Меладзе стане хедлайнером Atlas Weekend в Києві

Скандал: виїхавший у Росію Валерій Меладзе стане хедлайнером Atlas Weekend в Києві

Цього року влітку в Києві пройде черговий музичний фестиваль Atlas Weekend. Організатори повідомили, що хедлайнером проекту стане співак Валерій Меладзе.

Atlas Weekend – найбільший музичний фестиваль у Східній Європі. До десятка сцен, зірки з усього світу, цілодобові концерти, що змінюють один одного, та рекордна кількість відвідувачів – все це про тижневий фестиваль, що проводять кожного року в Києві.

Організатори повідомили, що цього року отримали чимало повідомлень з проханнями запросити саме Валерія Меладзе. Таким чином, пояснили, здавалося б на перший погляд дивний вибір одного з хедлайнерів фестивалю.

Про це повідомили на офіційній сторінці фестивалю в соціальній мережі Інстаграм.

Організатори повідомили всім жінкам, що вони вже можуть готуватися, купувати квитки та чекати зустрічі зі своїм кумиром.

8 липня прихильниці зможуть насолодитися прекрасним голосом Меладзе.

Музичний фестиваль Atlas Weekend можна назвати марафоном, який триває цілий тиждень. Люди мають можливість насолоджуватися музикою та відпочивати. «Фішка» фестивалю в тому, що кожного дня є свій хедлайнер.

Цього року одним з них стане гурт "Океан Ельзи", "Бумбокс", "Антитіла", "The Hardkiss" співак Сергій Бабкін та багато інших.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber!

Чому прийняли таке рішення

Вибір на користь Меладзе пов'язаний із запитом української публіки - від шанувальників артиста було багато прохань.

При цьому відомо, що співак ніколи публічно не підтримував анексію Криму або дії РФ щодо України.

Самі організатори «вибирають і привозять на фестиваль тільки тих артистів, які своїми словами і діями не підтримують анексію Криму, окупацію Донецької та Луганської областей і не підтримують політику Кремля щодо України».

Громадськість неоднозначно сприйняла такий вибір, оскільки ще не закінчився скандал з українською співачкою Ані Лорак у Москві.

Нагадуємо, що Ані Лорак звинуватила композитора Костянтина Меладзе (брата співака) в домаганнях інтимного характеру, в чому її підтримали й інші співачки, зокрема Оля Полякова.

Однак на Ані Лорак одразу ж полилися ріки бруду та хейту, крім того з'явилася загроза її кар'єрі в РФ. Тож співачка публічно оголосила, що не має до одного з братів Меладзе жодних претензій та всі слова, сказані нею в інтерв'ю були перекручені.

Компанію Ані Лорак незадовго після оприлюднення звинувачень стосовно Костянтина Меладзе почали активно перевіряти всі структури: податкова служба знайшла якісь неточності в адресі, інші державні установи почали цікавитися роботою співачки. Тож, щоб зберегти свої статки та роботу, жінка, як пишуть у ЗМІ і «дала задню».

Як би там не було стосовно вибору місця для життя та патріотизму, однак переважна більшість громадян все ще вважають Лорак українською співачкою. Тому запрошення Меладзе виступати в Україні, на їхній погляд, виглядає досить дивно.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що Ані Лорак забрала назад слова про домагання Костянтина Меладзе.

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з синцями під очима розповіли про тяжкі часи після народження дитини. Більше новин про світ музики та шоу-бізнесу читайте на MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом