19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ексдепутатка Заліщук стала радницею голови "Нафтогазу" Вітренка
Ексдепутатка Заліщук стала радницею голови "Нафтогазу" Вітренка

Ексдепутатка Заліщук стала радницею голови "Нафтогазу" Вітренка

В компанії вона буде координувати міжнародний напрямок.

Ексдепутатка парламенту восьмого скликання та колишня радниця прем’єра Олексія Гончарука Світлана Заліщук стала радницею голови правління НАК "Нафтогаз Україна".

Про це 31 травня повідомила пресслужба компанії. 

Заліщук в НАК також координуватиме міжнародний напрямок - буде взаємодіяти з іноземними партнерами. Зокрема, йдеться про координацію з осадовими особами країн G7. Вона також виконуватиме представницьку функцію високого рівня. Одним із її пріоритетів буде протидія "Північному потоку-2", наголосили у "Нафтогазі".

Своєю чергою, Заліщук зауважила, що компанія працює над кількома сценаріями щодо зупинки російського проєкту. 

"До перемоги іще далеко, і бій України проти російської геополітичної труби не завершено. Необхідна мобілізація усіх гілок української влади та чітка й послідовна координація з нашими міжнародними партнерами, які розуміють небезпеку російської труби для усієї Європи. Такими наразі я бачу пріоритети своєї роботи", - прокоментувала вона своє призначення на посаду.

Як повідомлялося, Кабінет міністрів 19 травня переобравп’ятьох членів наглядової радиНАК "Нафтогаз України" терміном до одного року. 

Раніше, 28 квітня урядзвільнив голову НАК "Нафтогаз України" Андрія Коболєва. Того ж дня було призначено виконувачем обов'язки голови "Нафтогазу" Юрія Вітренка, а потім ухвалили рішення про його призначення головою правління НАК "Нафтогаз"

Новини тижня: Юрія Вітренка призначили на посаду глави "Нафтогазу"

Источник материала
Поделиться сюжетом