Як Оля Цибульська опинилася біля прірви: «Перестань нити»
Як Оля Цибульська опинилася біля прірви: «Перестань нити»

Як Оля Цибульська опинилася біля прірви: «Перестань нити»

Українська співачка Оля Цибульська продемонструвала свою любов до України. У своєму акаунті в мережі Інстаграм зірка запостила нове рухоме фото, яке викликало вау-ефект у шанувальників.

Нещодавно артистка дала концерт у місті Южноукраїнськ, що на Миколаївщині. Звідти зірка й виклала нове фото в мережу. У регіоні знаходиться відомий заповідник, який і вирішила відвідати Цибульська. Поєднала і роботу, і відпочинок, і кругозір розширила. Так, у заповіднику «Гранітно-степове Побужжя» Оля Цибульська зробила яскраве фото. Вона залишилася під враженням від природи краю, тому в пості відзначила, що Україна — найкрасивіша країна в світі. 

Співачка обрала для відвідин заповідника зручний одяг в стилі кежуал. Це були світлі штани, футболка, довга вільна сорочка білого кольору. Завершила образ Цибульська білими кросівками. На очах у неї сонцезахисні окуляри. Дійсно, фото таке сонячне, що без них ніяк. На фото співачка й телеведуча додала ефект, завдяки якому світлина стала рухомою (немов у фільмах про Гаррі Поттера). 

Стрічка новин сайту, новини культури - в нашому Viber!

Понеділок - день важкий

Цибульська нагадала, що це початок тижня —  фото опублікувала в понеділок, 31 травня. Багато хто не любить понеділки, адже важко зібратися з думками після вихідних і продуктивно працювати. Оля Цибульська рекомендує не нити, а взяти себе в руки, усміхатися й дякувати за те, що маєш. 

Співачка влаштувала мініопитування стосовно того, чи згодні її шанувальники з тим, що Україна — найкрасивіша країна. Зірка запропонувала ставити на знак згоди смайлик «вогонь» у коментарях. Коментарі говорять самі за себе, вони просто «горять» від цих вогників. Тобто українці підтримують таку думку. 

Фанати у захваті від посту Олі Цибульської

«Класні фото, класна модель 🔥ще і спецефекти 🔥🔥🔥, Так Україна найкрасивіша країна і добрі люди, Оля заїдь у Мігею біля Первомайська, там краса, та по дорозі до Києва у Буки там каньйон неймовірний, далі Умань зі своїми парками і набережною, особливо в вечірній час», - пишуть в коментарях (коментарі в оригіналі). 

Всі новини України та світу, новини шоу-бізу України в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA  повідомляв, що Jerry Heil задумується над участю в шоу "Холостячка" або "Холостяк". 

Також портал MY.UA писав, що Нікітін прокоментував чутки про передсмертний стан Вєрки Сердючки.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом