Нікітін прокоментував чутки про передсмертний стан Вєрки Сердючки: "Непростий період"
Нікітін прокоментував чутки про передсмертний стан Вєрки Сердючки: "Непростий період"

Нікітін прокоментував чутки про передсмертний стан Вєрки Сердючки: "Непростий період"

Продюсер Вєрки Сердючки (Андрія Данилка) Юрій Нікітін прокоментував чутки про стан здоров’я артиста. З Данилком все відносно добре.

Російські ЗМІ почали активно поширювати чутки про те, що Андрій Данилко, відомий також як Вєрка Сердючка, тяжко хворий і перебуває мало не в передсмертному стані. Фанати почали хвилюватися, невже це дійсно правда. А після того, як у мережі з’явилися фото Данилка на цвинтарі біля могили Романа Віктюка, ЗМІ взагалі почали писати таке, що не налазить на голову. 

Стан здоров'я артиста

Минулого року Андрій Данилко дійсно повідомляв, що має певні проблеми зі здоров’ям. Звісно, багато чуток виявилися неправдими. Наразі заяву про здоров’я Вєрки Сердючки зробив продюсер Юрій Нікітін

За його словами, з артистом Данилком все відносно нормально. Так, є певні проблеми, але він аж ніяк не в передсмертному стані. 

Нікітін говорить, що у Данилка стався гормональний збій. Це почалося ще давно, у 2000-х роках. Тоді артист дуже багато виступав, давав по 20-40 концертів на місяць. Через такий графік у нього переплутався день із ніччю, було складно. У 2007 році після скандалу на «Євробаченні» (коли у пісні Сердючки зачули слова «раша гудбай») Данилко взяв паузу. Той скандал він сприйняв як знак, що треба трохи призупинитися в кар’єрі. 

Стрічка новин сайту, новини культури - в нашому Viber!

За словами продюсера Сердючки, той гормональний збій дає про себе знати й сьогодні. Це позначається навіть на зовнішності, через що Данилко дуже переживає.

Сердючка повертається

Однак, попри різні чутки про здоров’я артиста Андрія Данилка, стало відомо, що зовсім скоро він виступить на масштабному фестивалі у Києві — Atlas Weekend Friends Edition 2021. На сцені Сердючка з шалено енергійним виступом з’явиться 8 червня. Фанати з нетерпінням чекають цього момента. 

Нагадаємо, що на фестиваль можна придбати квиток як на один день, так і на кілька. Квиток на один день обійдеться українцям у 700 гривень. 

Всі новини України та світу, новини шоу-бізнесу в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA  повідомляв, що Валерій Меладзе стане хедлайнером фестивалю Atlas Weekend.

Також портал MY.UA писав, що також на фестивалі виступить улюблениця багатьох, поп-діва Тіна Кароль.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом