Віктор Павлик поділився довгоочікуваною новиною про народження сина
Віктор Павлик поділився довгоочікуваною новиною про народження сина

Віктор Павлик поділився довгоочікуваною новиною про народження сина

Відомий український співак Віктор Павлік, який скоро знову стане батьком, зробив подарунок всім шанувальникам та вагітній дружині в перший день літа. Також співак поділився новим яскравим фото з коханою в мережі.

Віктор Павлік активно ділиться подробицями особистого життя та кар’єрними успіхами у своїх соцмережах. Так, днями в мережі Інстаграм артист виклав нову світлину з вагітною дружиною Катериною Репяховою. Пара відпочиває в ресторані. Віктор ніжно обіймає дружину за плече. Співак підписав фото: «Coming soon», що означає — скоро буде. Імовірно, він мав на увазі, що скоро родина поповниться.

Шанувальники в захваті від нового фото артиста з дружиною. «Ви красиві❤️», «Супер гарні❤️»,  «Здоровья Вам Мирного неба и благополучия❤️❤️❤️❤️», «БАЖАЮ В СІМ'Ї ЗДОРОВ'Я ЩАСТЯ ДОБРА», «Немає більшої радості як бути разом. Бог є любов’ю», — пишуть в мережі фанати (коментарі подаємо в оригіналі зі збереженням орфографії та пунктуації авторів). 

Подарунок дружині, дитині та фанатам

У перший літній день Віктор Павлік випустив довгоочікувану прем’єру пісні — «Татова колискова». Відео на пісню вже доступне в мережі Ютуб. 

Дружина Катя прокоментувала вихід пісні. Вона бажає, аби композиція сподобалася всім сім’ям, де є дітки. 

Бажання Каті здійснилося. Фанати пишуть у коментарях, що колискова дійсно чарівна, у ній глибокий зміст, а не просто набір слів. «Послухала. Чудова, змістовна колискова», «Поздравляю с премьерой😍Душевная мимиМИШНАЯ песенка💙👦», «Какая красивая и замечательная песня ❤️😍», «Мурашки по шкірі😍😍😍😍😍😍», «Дуже зворушлива пісня! До сліз))) дивилися з донечкою із задоволенням) дякуємо!❤️», — коментують українці (коментарі оригінальні). 

До пісні створили цілий мультфільм. Віктор Павлік присвятив пісню та відео майбутньому сину. Сина, як говорять Віктор і Катя, хочуть назвати Михайлом. Зараз вже називають його Мішуткою.

Всі новини України та світу, новини культури і шоу-бізнесу в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA  повідомляв, як Павлік та Репяхова розсекретили стать дитини. 

Також портал MY.UA писав, що молода дружина Павліка Катя Репяхова попозувала для нових інста-фото. 

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом