Ганна Богдан розповіла, що приховала від усіх разом з "холостяком" Заливако: "По секрету"
Ганна Богдан розповіла, що приховала від усіх разом з "холостяком" Заливако: "По секрету"

Ганна Богдан розповіла, що приховала від усіх разом з "холостяком" Заливако: "По секрету"

Переможниця романтичного реаліті-шоу «Холостяк-11» Ганна Богдан розповіла, що їм із Михайлом Заливако довелося пережити після проєкту. 

У проєкту «Холостяк» є багато своїх умов, які учасники мають виконувати до кінця шоу і навіть деякий час після нього. Так, усі учасниці не могли користуватися гаджетами у період зйомок, аби ніякі спойлери не витекли за межі проєкту. Після того, як холостяк обере ту саму даму свого серця, вони з нею не мають права три місяці з’являтися де-небудь разом. 

Так, Ганна Богдан у своєму новому Інстаграм-пості розповіла, як пережила ці три місяці, коли треба було тримати язика за зубами. Поки не вийшов останній епізод, пов’язаний із «Холостяком-11»  (це стосується й програми «Як вийти заміж») Ганна і Міша мали мовчати про те, що вони разом. Це обов’язкова умова проєкту. Аня говорить, що це було дуже складно — мовчати про своє щастя. Що б там не говорили про те, що щастя любить тишу.

Як минули три місяці після проєкту у Ані та Міші

Пара жила разом весь цей час. Однак вони не могли разом гуляти, відвідувати будь-які місця, банально — не могли сходити разом в магазин. Аня зізналася, що вони кілька разів порушили правило і вночі в каптурах і масках гуляли по парку. 

Загалом же три місяці вони бачилися тільки вдома. Багато говорили: про все на світі, про мрії, бажання, про дитинство, школу, рідних. Таким чином їм вдалося ще краще пізнати один одного. Аня говорить, що тепер вони знають сильні й слабкі сторони один одного. Тому можуть підтримувати партнера. 

Що було найскладніше за три місяці

 Аня вважає, що найскладніше було приховувати все навіть від друзів. Звичайно, всім було цікаво, як же будуть розвиватися стосунки Міші і його обраниці, чи будуть вони все ж разом. Можливо, їм навіть пощастить зав’язати такі міцні стосунки, як у колишнього холостяка Микити Добриніна з його обраницею Дашею Квітковою. 

Аня говорить, що всі постійно допитувалися, просили сказати по секрету, що та як. Дівчина мовчала. Однак зараз вона щаслива. І це головне. 

Також портал MY.UA писав, що учасниця "Холостяка" Настя Распутіна намагался накласти на себе руки. Що пережила дівчина, читайте в матеріалі.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом