Ірині Білик запропонував вийти заміж арабський шейх: що відповіла розлучена співачка
Ірині Білик запропонував вийти заміж арабський шейх: що відповіла розлучена співачка

Ірині Білик запропонував вийти заміж арабський шейх: що відповіла розлучена співачка

Українська співачка Ірина Білик розповіла шанувальникам, що вона могла стати дружиною шейха. Однак прийняла інше рішення. Деталі — в матеріалі.

На своїй особистій сторінці в мережі Інстаграм співачка Ірина Білик поділилася з фанатами відвертою історією. За словами Ірини, колись шейх запропонував їй залишитися в його країні разом із ним. Співачка відмовилася, бо мала на це свої причини.

Чому Білик відмовилася від пропозиції шейха

Коли шейх запропонував Ірині залишитися з ним, через місяць у неї мав стартувати концертний тур Україною. Саме це, як говорить зірка, тоді її і зупинило. «Я з усмішкою відмовилася від його пропозиції»,  - написала Ірина Білик у мережі.

Зараз співачка задумується, чи правильне то було рішення. Вона пише, що думає про те, ким же бути цікавіше: дружиною шейха чи зіркою сцени. Крім цього, Білик поцікавилася в фанатів, що вони думають з приводу цієї ситуації.

Шанувальники коментують

«И была бы как в плену 😂 никакой свободы», «Могу сказать за себя, что мое отношение к талантливому человеку, как Вы, Ирочка не изменилось бы. Будь Вы женой шейха или нищебродов, которых Вы вытягивали из грязи! Простите, но это мое субъективное мнение!», «Это уж как вы сама чувствуете ну наверно всё таки правильно», «шейхи все еб@нутые - лучше пой😂», «Правильно поступила, что осталась любим ицей Украины❤️», «Пошёл вон тот шейх! Ирина ты звезда! Лучшая!!!», «Конечно, правильно🙌❤️как мы без Вас, любимая певица Ирина😍😍😍все ваши песни🔥🔥🔥люблю❤️❤️❤️», — пишуть Ірині в коментарях до посту (коментарі в оригіналі). 

Новий трек

Нагадаємо, що Ірина Білик кілька днів тому випустила нову пісню, яку присвячує своїй покійній матері. Композиція дуже зворушлива. Білик зізналася, що вона викликає в неї багато емоцій, тому вона вперше не змогла записати кліп до пісні. Замість нього презентувала анімаційне відео.

Ірина говорить, що вже з перших рядків пісні вона завжди починає плакати. Тому до пісні, автором якої є Олександр Тищенко, створили анімацію. Співачка вважає, що її перший мультиплікаційний експеримент вдався на всі 100%.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA  повідомляв, що Ірина Білик зі сльозами на очах відкрила душу.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом