Наталя Могилевська облисіла через челендж Аніти Луценко по схудненню: "Я здалася!"
Наталя Могилевська облисіла через челендж Аніти Луценко по схудненню: "Я здалася!"

Наталя Могилевська облисіла через челендж Аніти Луценко по схудненню: "Я здалася!"

Відомій українській співачці Наталії Могилевській кинули серйозний виклик: якщо зірка не скине 4 кілограми до 26 червня, то позбудеться своєї розкішної шевелюри, поголившись наголо.

Однак, судячи зі свіжої публікації в своєму Instagram, Могилевська вирішила не чекати "судного дня" і позбутися від волосся вже зараз.

Хто запропонував Могилевській ризикнути шевелюрою заради схуднення

Таку авантюрну пропозицію співачці Наталії Могилевській зробила українська телевізійна ведуча і фітнес-тренерка Аніта Луценко.

Крім своїх спортивних досягнень, Луценко є також експертом з питань схуднення та регулярно організовує челенджі і марафони по зниженню ваги серед своїх підписників. В одному з них і погодилася взяти участь співачка Могилевська, про що Луценко 2 червня написала у своєму мікроблозі:

Так, спортсменка зазначила, що новою учасницею челенджу "#26июнязубдаю" стане Наталія Могилевська, якій у разі невдачі в досягненні поставленої мети в зниженняі ваги на 4 кілограми до 26 червня доведеться поголити голову.

"Як думаєте, впорається?" - звертається Луценко з питанням до Instagram-підписників.

Відповідь-публікація Наталії Могилевської

Через кілька годин після публікації Аніти Луценко співачка заявила, звертаючись до спортсменки, що здається, і опублікувала фотографію себе без волосся:

Зірка пояснила, що зважилася на те, щоб відразу все зробити (маючи на увазі гоління голови налисо), не чекаючи 26 червня. На завершення Могилевська запропонувала знову відвідати її сторінку соцмережі через 2 години, пообіцявши, що пояснить і розповість, про що йде мова. Після пари годин зірка додала нову публікацію зі спільним фото з Луценко:

У підписі до фото співачка підтвердила участь в челленджі, запропонованому фітнес-тренеркою і розповіла, що дійсно готова позбутися волосся на голові, якщо до 26 червня не скине 4 кілограми.

При цьому зірка додала, що Аніта раніше давала обіцянку, що стрибне з парашутом, а клаустрофоб Даніель Салем - що закриється на годину в труні, а вона сама, мовляв, зважилася на гоління голови.

Також співачка закликала всіх стежити за її Instagram-stories і пообіцяла, що 3 червня покаже свою стартову вагу.

Раніше MY.UA розповідав, що Наталія Могилевська здивувала шанувальників зеленим кольором волосся.

Також ми писали про ще одну співачку - Ані Лорак, яка поділилася відвертим фото з Мальдівських островів.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом