Що приховує Мірошниченко: біля готелю скандального екснардепа пройшла акція протесту - ЗМІ
Що приховує Мірошниченко: біля готелю скандального екснардепа пройшла акція протесту - ЗМІ

Що приховує Мірошниченко: біля готелю скандального екснардепа пройшла акція протесту - ЗМІ

КИЇВ. 9 червня. УНН. Скандальний ексдепутат з партії "Свобода" Ігор Мірошниченко відомий не тільки показовими розбірками на камеру, а ще й як власник мережі прибуткових готелів. Один з них - столичний Nyvky Plaza вже кілька років поспіль називають одним з головних активів Мірошниченка (за документами готель належить його сестрі). Сьогодні, 9 червня, о 10 ранку в Києві біля готелю Nyvky Plaza відбулася акція протесту ветеранів АТО, передає УНН з посиланням на KV.

Близько 100 мітингувальників (в основному це колишні військові, які воювали на сході країни) вимагали від Мірошниченка пояснити:

звідки у такої порядної людини мільйони, яхти, готелі і ресторани.
чому він дискредитує своєю поведінкою і публікаціями в соцмережах національні інтереси України і називає людей "стадом".
чому на народного обранця і чесну людину заведені кримінальні справи.

Також у бік Мірошниченка звучали звинувачення в роботі за гроші на ФСБ в інтересах Росії.

Мітингувальники заявили, що своїми діями екснардеп принижує честь захисників України і ветеранів АТО.

"Даною акцією присутні хочуть звернути увагу українського суспільства до тих людей, які керуючись політичними закликами, одягаючи на себе вишиванку, дозволяють собі співпрацювати з антиукраїнськими і проросійськими елементами. Йдеться про співпрацю колишнього депутата ВРУ, колишнього депутата Київської ради (Мірошниченка), безпосередньо з Пальчевським. Пальчевський це людина ФСБ, який був закинутий в Україну, щоб дестабілізувати ситуацію. Це вже не перша акція з цього приводу, минулого тижня ми теж інформували суспільство про діяльність Ігоря Мірошниченка про його співпрацю з Пальчевським. Але після нашої акції ми побачили на сторінці Мірошниченка відео, де він говорить, що прийшли якісь незрозумілі люди, тітушки. Ми почули на свою адресу слова, які не відповідають дійсності, тому ми прийшли сьогодні до готелю Nyvky Plaza, власником якого є Мірошниченко (невелика поправка власницею є його сестра, а він працює тут - займається рекламою ресторану La terassa). Ми прийшли з надією застати його тут на робочому місці, поставити йому питання і подивитися на його реакцію, може щось не так, може він не співпрацює з Пальчевським. Ми вважаємо, що якщо він називає себе патріотом, націоналістом, а націоналісти нічого не бояться, вийди до ветеранів і патріотів і дай відповідь на питання прості, конкретні лаконічні. Але відсутність Ігоря Мірошниченка сьогодні на робочому місці і небажання спілкуватися, дають підстави стверджувати що ці страхи, що він працює з Пальчевським та іншими проросійськими елементами, раніше працював з комуністами, очевидно є правдою. Адже якщо це було б не так він би вийшов і сказав - "Хлопці ви помилилися, це неправда". Але його немає, і тим більше в процесі вивчення його діяльності з'ясувалося, що проти нього відкриті кримінальні справи ст. 190 ч. 3 "Шахрайство в особливо великих розмірах", і те, що на землю, на якій знаходиться готель Nyvky Plaza накладено арешт, тобто ця споруда є незаконною і багато іншого, що не має нічого спільного з українським націоналізмом, ніяк не відповідає патріотичній ідеології, якою прикривається Ігор Мірошниченко. Такі люди як Мірошниченко своєю діяльністю нівелюють священне значення українського патріотизму і українського націоналізму. Ми не можемо допустити, щоб такі люди у змові з ФСБ робили розкол у правому нацрусі", - сказав представник всеукраїнського руху ветеранів та інвалідів АТО Михайло Сліпченко.

Ветеран зазначив, що і далі будуть проводитися подібні акції, і що все-таки вони сподіваються, що Мірошниченко вийде на діалог з патріотами, поспілкується з ними і розставлять всі крапки над "i".

Теги по теме
Украина Киев
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны