Порошенко влип у скандал: проговорився про "зустріч з Батєй" в інтерв'ю про Медведчука
Порошенко влип у скандал: проговорився про "зустріч з Батєй" в інтерв'ю про Медведчука

Порошенко влип у скандал: проговорився про "зустріч з Батєй" в інтерв'ю про Медведчука

10 червня колишній президент України Петро Порошенко вперше дав розгорнутий коментар щодо "плівок Медведчука".

Свою позицію екс-глава держави, а нині народний депутат від фракції Партії "європейська солідарність", озвучив в ексклюзивному інтерв'ю, яке Він дав журналісту належного йому ж телеканалу "Прямий".  

Обмовка п'ятого президента України розвеселила мережу

В ході бесіди про основні світові новини екс-президент обмовився, назвавши нинішнього лідера Сполучених Штатів Америки Джозефа Байдена "Батей".

Джозеф Байден

Це сталося під час того, коли політик коментував майбутню важливу подію у світовій геополітиці – зустріч президента Російської Федерації Володимира Путіна і американського лідера Джо Байдена.

"Буде перша розмова 16 — го червня з Путіним, якого... батя... Байден назвав вбивцею", - обмовився Петро Порошенко.

Коментар про плівки  

Крім питань геополітики, екс-президент поговорив з журналістом і про Україну в контексті з резонансними подіями недалекого минулого, в яких фігурувало його ім'я.

Зокрема можна виділити, що Порошенко, принаймні, на словах, спростував намір поставляти в 2014 році електрику в Крим через фірму-прокладку одного з його партнерів. Також п'ятий президент заперечував факти закупівель київською владою вугілля у непідконтрольних територій Донбасу (це нібито сталося тільки один раз в екстреному порядку в 2014 році) і навмисне затягування в процесі обміну кіборга Рахмана.

При цьому Порошенко затаврував гучні раніше розслідування Бігуса, назвавши їх "зразок зомбування", " політичною атакою на опозицію" і "приклад нейролінгвістичного програмування (НЛП)", яке не має нічого спільного з журналістикою.   

Також Порошенко, в черговий раз, повторив свою тезу про те, що участь в обміні полоненими Віктора Медведчука була нібито вимушеною після "нормандського саміту". Тоді Путін особисто схвалив його кандидатуру для участі в цьому процесі, а сам Порошенко був готовий співпрацювати "хоч з чортом лисим".  

Нагадаємо, мільйони росіян будуть змушені покинути Україну через проект Зеленського, - Путін.

Також раніше ми повідомляли, що Петра Порошенка більше 3 годин допитували в СБУ у " справі Медведчука-Козака".

Источник материала
Поделиться сюжетом