Євро 2020: в якому стані Крістіан Еріксен, який втратив свідомість під час матчу Данія - Фінляндія
Євро 2020: в якому стані Крістіан Еріксен, який втратив свідомість під час матчу Данія - Фінляндія

Євро 2020: в якому стані Крістіан Еріксен, який втратив свідомість під час матчу Данія - Фінляндія

З’явилася інформація про стан данського футболіста, півзахисника національної збірної Данії та футбольного клубу «Інтернаціонале» Крістіана Еріксена, який втратив свідомість просто під час матчу Данія — Фінляндія 12 червня. 

Про це повідомляє спортивний портал Чемпіонат.

В якому стані зараз Крістіан Еріксен

Стан футболіста Крістіана Еріксена наразі стабільний, однак, за даними порталу Чемпіонат, він знаходиться в реанімаційному відділенні.  Як повідомив італійський журналіст Фабріціо Романо, півзахисник збірної Данії зараз знаходиттся в свідомості. 

Після інциденту під час матчу Данія — Фінляндія футболіста доправили в найближчий госпіталь, де медики продовжили надавати йому допомогу. Футболіст проходить обстеження. 

Матч через цю ситуацію довелося зупинити, однак його скоро продовжили.

Крістіан Еріксен втратив свідомість під час матчу

Що сталося з Крістіаном Еріксеном

Крістіан Еріксен втратив свідомість під час матчу в Копенгагені Данія — Фінляндія. Наприкінці першого тайму півзахисник команди Данії впав просто на футбольному полі. Йому відразу почали надавати медичну допомогу. Футболіста закрили ширмою — далі глядачі нічого не бачили.

Про те, як рятували Еріксена, розповів лікар російської збірної Юрій Васильков. За словами медика, у футболіста була зупинка серця. Медики зреагували дуже швидко й провели необхідні реанімаційні маніпуляції. Васильков відзначив, що медики зробили все правильно, почавши робити Еріксену непрямий масаж серця. Позитивним був той факт, що у медиків були дефібрилятори. 

Зупинка серця, за словами лікаря російської збірної, — рідкісний випадок. Однак також він підкреслює, що останнім часом таких випадків побільшало. 

Нагадаємо, раніше портал MY.UA  повідомляв, що з'явився остаточний варіант плейлиста збірної України з футболу на Євро 2020.

Також портал MY.UA писав, що тенісист Рафаель Надаль програв найважливіший для себе турнір.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом