Гороскоп на червень від астрологів Тамари і Павла Глоби:  на ці знаки зодіаку чекають зміни
Гороскоп на червень від астрологів Тамари і Павла Глоби: на ці знаки зодіаку чекають зміни

Гороскоп на червень від астрологів Тамари і Павла Глоби: на ці знаки зодіаку чекають зміни

Астрологи Павло і Тамара Глоба передбачили в другому літньому місяці серйозні зміни в житті чотирьох знаків Зодіаку.

Про прогноз на липень повідомляється в щотижневому журналі «Профіль». Астрологи віщують появу безлічі конфліктних ситуацій протягом місяця і рекомендують всім знакам зодіаку відноситься до викликів долі зі спокоєм і прийняттям.

Овен

Зірки обіцяють Овнам безліч привабливих пропозицій і позитивних ситуацій, які при грамотному підході стануть для представників знака вельми щасливими. Однак астрологи радять не втрачати пильність і уважно дивитися по сторонах, адже багато з можливостей можуть бути приховані. Також Павло і Тамара Глоба відзначають і зміни в особистому житті, що чекають Овнів в липні. 

Зміни позначаться на моральному стані представників вогняної стихії, тому астрологи застерігають Овнів від надмірних переживань і радять більше розслаблятися.

Побачення, ілюстративне фото.

Близнюки

У Близнюків липень буде неоднозначним. Зірки віщують представникам цього знака низку підйомом і спадів енергії, що матеріалізується у злетах і падіннях. Однак не поспішайте переживати: астрологи переконані, що цей процес цілком природний і допоможе Близнюкам переосмислити свої цінності і прагнення. 

Після "перезавантаження" у представників повітряного знака обов'язково з'являться можливості для якісної зміни життя на краще.

Діва

Другий літній місяць віщує Дівам прекрасні перспективи в досягненні успіху абсолютно в будь-якій справі. 

Астрологи рекомендують представникам цього знака не стримувати себе в бажанні зануритися в кругообіг життєвих подій і нарешті зайняти центральне місце в своєму житті.

Нове хобі, ілюстративне фото.

Козоріг

Для Козерогів зірки обіцяють зміни на особистому фронті. Так, в липні внаслідок впливу ретроградного Юпітера на Венеру народжені під цим знаком придбають неймовірну чарівність, що дозволить залучати в життя нових людей. 

Астрологи радять скористатися піднесеним настроєм і з цікавістю спостерігати за змінами в особистому житті.

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що Левам пощастить у коханні, а Козерогів чекає виграш: гороскоп на 14 червня для всіх знаків Зодіаку.

Також ми публікували гороскоп на червень від Василіси з "Давай одружимося": кого чекають проблеми

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом