S.T. A.L.K.E.R. 2: відбулася прем'єра геймплея
S.T. A.L.K.E.R. 2: відбулася прем'єра геймплея

S.T. A.L.K.E.R. 2: відбулася прем'єра геймплея

Компанія відкрила збір попередніх замовлень на Xbox Series

X|S і ПК на операційній системі Windows.

Про вихід гемплейного трейлера повідомили на офіційному сайті розробників гри S.T.A.L.K.E.R. 2.

Що буде в грі

Новий постапокаліптичний хоррор-шутер від першої особи отримав підзаголовок Heart of Chernobyl. Прем'єра відбудеться 28 квітня 2022 року.

У трейлері, представленому українською компанією-розробником GSC Game World, можна побачити групу сталкерів біля багаття, а також елементи ігрового процесу, в тому числі уникнення небезпечних екологічних пасток і страхітливих ворогів.

Розробка гри почалася ще 1 грудня 2009 року, незабаром після виходу самостійного доповнення «S.T.A.L.K.E.R.: Поклик Прип'яті». Офіційно гру анонсували 13 серпня 2010 року, а вихід шутера планувався в 2012 року. Несподівано в грудні 2011 року проект потрапив у «виробниче пекло», внаслідок чого розробка була заморожена через розпуск команди творців. Більше 6 років гру вважали скасованою, але в травні 2018 року GSC Game World знову анонсувала появу новинки. 23 липня 2020 року компанія представила перший трейлер гри.

Офіційний гемплейний трейлер, скріншот з відео.

Витоки другої частини шутера

Heart of Chernobyl стане продовженням S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl-шутера, заснованому на повісті братів Стругацьких «Пікнік на узбіччі» і фільму Андрія Тарковського «Сталкер». Сюжет гри розгортається в постапокаліптичному світі, в якому в результаті нової катастрофи в зоні відчуження Чорнобильської АЕС з'явилися небезпечні «аномалії» і мутанти, а також чудові «артефакти». 

У грі діють «сталкери» - авантюристи, найманці і мисливці за артефактами. Головним героєм S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl став один з сталкерів Мічений. Герой втратив пам'ять і тепер намагається повернутися в Чорнобиль, щоб з'ясувати, що з ним сталося.

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що Microsoft запалила на E3 2021: всі анонси і трейлери.

Також ми писали, що багатокористувацький режим шутера Halo Infinite буде безкоштовним

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом