Зеленський дав інтерв'ю американським ЗМІ в неформальній обстановці й з салом - вони в шоці
Зеленський дав інтерв'ю американським ЗМІ в неформальній обстановці й з салом - вони в шоці

Зеленський дав інтерв'ю американським ЗМІ в неформальній обстановці й з салом - вони в шоці

Зеленський здивував американських журналістів-вони не чекали запрошення на неформальний Сніданок у квартирі його батьків. На" маленькій радянській кухні "американській кореспондентці запропонували сало на житньому хлібі, сашимі з лосося і"чарку чаю".

Про це розповіло видання "УНІАН", посилаючись на американський телеканал CBS News.

При цьому за столом, під час бесіди з арлекінськими журналістами, крім глави офісу президента Андрія Єрмака і самого гаранта Володимира Зеленського, були присутні літні батьки президента.

Фрази про" кухонних політиків " політиків вийшли на новий рівень

Зеленський приняж американських журналістів на кухні у батьків

Незважаючи на обстановку, розмови були цілком "Кухонні", властиві для домашніх бесід багатьох людей. Наприклад, представники американського медіапростору поцікавилися у Зеленського, чому США повинен хвилювати конфлікт на південному сході України-країни, яка знаходиться в тисячах миль від Північної Америки. Зеленський пояснив це тим, що "завтра це може прийти в їхні будинки".

При цьому він в черговий раз додав до цього свої міркування з цього приводу, які збігаються з думкою багатьох простих громадян, політиків і експертів. За його словами, президент Російської Федерації має деякі "неоімперські амбіції", через які він вважає за краще контролювати всіх своїх сусідів, зміцнюючи, таким чином, свої позиції.

"Вони не хочуть відпускати нас",- пояснив український лідер американським журналістам.

При цьому, під час такого своєрідного сніданку, свою думку щодо сина висловили і батьки Зеленського. Вони зізналися журналісту, що хотіли б, щоб кар'єра Володимира і далі розвивалася в індустрії гумору, а не в політиці.

Зеленський же додав, що незважаючи ні на що, його мама і тато завжди підтримували його і турбувалися з самого моменту обрання на посаду президента України.

Нагадавши, Володимир Зеленський сумує про втрату близької людини: "ніколи не забуду…".

Також раніше ми повідомляли, що мільйони росіян будуть змушені покинути Україну через проект Зеленського, - Путін


Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом