У Харкові пітон, що взялася незрозуміло звідки заповз в квартиру і сховався під ліжком
У Харкові пітон, що взялася незрозуміло звідки заповз в квартиру і сховався під ліжком

У Харкові пітон, що взялася незрозуміло звідки заповз в квартиру і сховався під ліжком

У Харкові наробив переполоху пітон, який взявся в квартирі невідомо звідки. Перелякана господиня оселі викликала поліцейських. Рептилію впіймали і відправили в зоопарк.

Про це повідомила прес-служба Патрульній поліції Харківської області на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

Рептилія забралася під ліжко і смертельно налякала господиню

Мешканка однієї з Харківських квартир не повірила своїм очам, коли виявила у себе вдома під ліжком звивалася змію. Перелякана господиня квартири тут же подзвонила на номер поліції і повідомила про лякаючою знахідку. Жінка звернулася за допомогою до правоохоронців, так як сама гадки не мала, як можна позбутися від непрошеної гості.

Виклик прийняли двоє патрульних поліцейських - Роман Жицький і Олександр Сидоренко. Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці дійсно застали там змію, яка знайшла собі притулок під ліжком.

Виявлений пітон

Схоже, що рептилія була налякана не менше, аніж господиня квартири, тому змія ніяк не хотіла покидати свій притулок. Однак двоє чоловіків у формі проявили наполегливість, і таки витягли сітчастого пітона (а це виявився саме він) з-під ліжка.

Пітона відправили до тимчасового зоопарк - приходити до тями від стресу 

Господиня квартири не здогадується, яким чином в тварина могла проникнути в її оселі. Тим часом, поліцейські відвезли повзучого гостя на огляд до ветеринара. Той визначив, що рептилія цілком здорова і в додатковій медичній допомозі не потребує. Відходити від стресу пітон буде в контактному зоопарку, куди його відправили на тимчасову реабілітацію під наглядом фахівців.

Патрульні і спійманий пітон

До речі, такі випадки, коли повзучі вихованці збігають від своїх господарів, нерідкі. Нині у великих містах багато господарів містять в своїх квартирах не тільки собачок і котиків, але і більш екзотичних представників фауни. Зокрема, траплялося, що змії втікали від своїх господарів по каналізаційних трубах.

Раніше ми також повідомляли, що ведмідь-людоїд переслідував недосвідчених туристів: 16-річного хлопчика з'їли заживо.

Нагадаємо, під Дніпром учитель згвалтував дівчинку на випускному: поліція порадила вийти за нього заміж.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом