Україна – Швеція закриють програму 1/8 фіналу Євро-2020: вже відомо, хто переможе
Україна – Швеція закриють програму 1/8 фіналу Євро-2020: вже відомо, хто переможе

Україна – Швеція закриють програму 1/8 фіналу Євро-2020: вже відомо, хто переможе

Сьогодні о 22:00 за київським часом у шотландському Глазго розпочнеться заключний етап програми 1/8 фіналу Євро-2020. У поєдинку змагатимуться збірні України та Швеції.

Про це повідомляє портал «РБК Украина».

Везіння України на Євро

У зв'язку з недавнім розворотом подій на євро Україна опинилася в досить вигідному становищі. Завдяки тому, що збірна Швеції перемогла пкоманду Польщі, Україні вдалося пройти в 1/8 фіналу.

На такий розклад відреагував навіть шведський посол Тобіас Тіберг. Тобіас опублікував популярний мем, який висміює ситуацію, що склалася.

Публікація Тобіаса Тиберга

Перемога Швеції в минулому матчі допомогла Україні уникнути поєдинку з такими сильними суперниками як Італія, Франція чи Іспанія.

За результатами матчів, що відбулися, з групи С вже вилетіли команди Австрії та Нідерландів. Сьогоднішній матч підведе підсумок 1/8 фіналу.

Прогнози на гру

На сьогоднішній момент Швеція жодного разу не зазнала поразки на Євро. За підсумками минулих матчів шведам вдалося двічі перемогти збірну Польщі та Словаччини і зіграти в нічию з Іспанією.

За результатами суперників стежить головний тренер національної команди України Андрій Шевченко. Він вивчив поведінку австрійців і зазначив, що пресинг противників може стати серйозною перешкодою на шляху України в 1/4.

Шевченко заявив, що шведські нападники зможуть забезпечити силову манеру гри, проте українська збірна готова до будь-якого сценарію матчу, у тому числі і відбиття агресії супротивників.

Андрій Шевченко

Наставник української команди зазначив, що для України в сутичці зі Швецією дуже важливо проводити чіткі атаки.

Трансляцію гри можна буде подивитися на телеканалі "Україна", а також "Футбол 1, 2 і 3".

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що "Українська збірна найгірша": команду Андрія Шевченка підозрюють у шахрайстві.

Також ми писали, що футбольні фанати жорстко помстилися Шевченко після розгрому збірної Росії 1: 4.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Светлана Мусийко
Редактор новостей
Поделиться сюжетом