Літня пара давно пропала під завалами, але онуки досі отримують дзвінки з їх телефону
Літня пара давно пропала під завалами, але онуки досі отримують дзвінки з їх телефону

Літня пара давно пропала під завалами, але онуки досі отримують дзвінки з їх телефону

Внучка пари повідомляє, що після трагедії його родині неодноразово дзвонили зі стаціонарного телефону зі зруйнованої квартири.

Про це пише видання The Washington Post.

Обставини події

Міріам і Арні Ноткін пропали безвісти в результаті обвалення квартири у Флориді.

Перший дзвінок родині внучки надійшов майже через 24 години після того, як їх багатоквартирна будівля перетворилася на палаючу купу уламків. В результаті трагедії вони, як і багато інших, залишилися серед безлічі зниклих безвісти.

Фото з місця трагедії

Стурбована ім'ям в ідентифікаторі абонента, дівчина відповіла на дзвінок у четвер ввечері. На іншому кінці було чутно тільки звук статичної електрики. Відомо, що домашній телефон знаходився поруч з ліжком пенсіонерів.

Але дзвінки продовжували надходити один за іншим на один і той же телефон, поки в понеділок їх не набралося більше десятка. Члени сім'ї також дзвонили на стаціонарний телефон своїх дідуся і бабусі. Онуки кажуть, що на дзвінки якимось чином відповідали, і вони залишалися на лінії і слухали перешкоди. В інших випадках на лінії було "зайнято".

Пояснення експертів

Через п'ять днів після першого дзвінка експерти так і не змогли назвати причину збою. Два фахівці в галузі телекомунікацій заявили, що дзвінки можуть бути викликані збоями в електромережі, попаданням в телефон уламків.

Зруйнований будинок

Є версія, що хтось із тих, хто вижив, міг дзвонити, щоб подати сигнал про допомогу. Колишній начальник пожежної охорони округу Майамі-Дейд, який брав участь у рятувальних операціях, сказав, що співробітники Служби екстреного реагування обшукали місце, де, на їхню думку, обрушилася квартира Ноткінсів, і не виявили жодних ознак життя.

Сім'я зниклих безвісти пенсіонерів сподівається, що Міріам і Арні якимось способом вдалося вижити.

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що релігійне свято в Ізраїлі закінчилося трагедією: десятки загиблих.

Також ми писали про трагедію в небі: розбився військовий вертоліт з людьми.
 
Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Светлана Мусийко
Редактор новостей
Поделиться сюжетом