Батько від нудьги припікав запальничкою статеві органи своєї 7-річної доньки
Батько від нудьги припікав запальничкою статеві органи своєї 7-річної доньки

Батько від нудьги припікав запальничкою статеві органи своєї 7-річної доньки

Систематичне насильство над дитиною відбувалося в одній з сімей в Коломні -невеликому містечку в Московській області з чисельністю населення близько 144 тисяч жителів.

Про це повідомляється на сайті «РЕН ТВ».

Катування дівчинки

За даними журналістів, чоловік неодноразово катував свою семирічну дочку через нудьгу. Портал повідомляє, що батько не тільки систематично бив дівчинку, але і знущався над нею, припікаючи частини тіла запальничкою і не даючи спати.

Так, було встановлено, що нелюд зв'язував руки дівчинки ременем і, погрожуючи повторити насильство, наказував доньці стояти біля свого ліжка до ранку. Спати або сідаьт дівчинці було заборонено.

Прибулі на місце проживання сім'ї поліцейські виявили чоловіка і дівчинку зі слідами побоїв і численними опіками.

Дівчинка, ілюстративне фото

Дитину вилучили служби з прав дітей. Дівчинці належить пройти обстеження лікарів. Швидше за все ситуація зажадає втручання дитячого психолога.

Доля горе-батька

Чоловіка затримали на місці. Відомо, що правоохоронні органи завели на підозрюваного кримінальну справу.

Після додаткового розслідування, яке допоможе встановити всі деталі події, справу буде кваліфіковано і передано до суду. У поліції обіцяють закінчити всі слідчі дії у двомісячний термін.

Згідно з російським законодавством, за невиконання або неналежне виконання своїх обов'язків по вихованню дітей чоловікові може загрожувати позбавлення волі на строк до 3 років (стаття 156 Кримінального кодексу РФ).

Дівчинка, ілюстративне фото

Крім того, систематичне катування неповнолітнього карається за частиною 2 статті 117 Кримінального кодексу РФ. За порушення цієї статті передбачено від 3 до 7 років в'язниці.

Також відповідно до статті 69 Сімейного кодексу РФ жорстоке поводження з дітьми, вчинення умисного злочину проти життя або здоров'я дітей є підставами для позбавлення батьків батьківських прав.

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що на Закарпатті батьки відмовилися від дівчинки, яка винесла з пожежі чотирьох братів і сестер.

Також ми писали, що під Дніпром вчитель зґвалтував дівчинку на випускному: поліція порадила вийти за нього заміж.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber

Источник материала
Автор статьи
Светлана Мусийко
Редактор новостей
Поделиться сюжетом