Мерія Одеси придумала як боротися із заторами в Аркадії
Мерія Одеси придумала як боротися із заторами в Аркадії

Мерія Одеси придумала як боротися із заторами в Аркадії

КИЇВ. 5 липня. УНН. Проблему постійних транспортних заторів в районі одеської Аркадії мерія має намір вирішити за допомогою реконструкції головної вулиці цього району - Генуезької. Зараз розробляється проект реконструкції. Про це 5-го липня під час апаратної наради заявив віцемер Михайло Кучук, передає УНН.

Цитата:

"В кінці вересня або на початку жовтня проект буде готовий. Ми зможемо провести торги і буде повна реконструкція цієї вулиці", - сказав Кучук.

Деталі

Однією з головних причин заторів в Аркадії міська влада вважає проблему порушення правил парковки. За їхніми даними, протягом трьох останніх тижнів в районі Аркадії зафіксовано понад 600 порушень правил паркування. Водіїв оштрафували майже на 320 тис. грн.

Але про допомогу водіям мови не йде. У планах мерії - посилити штат інспекторів і кількість антипаркувальних стовпчиків. При чому за рахунок самих одеситів.

Як повідомила в ході апаратної наради начальник управління розвитку транспортної інфраструктури Олена Фокіна, встановлення таких стовпчиків обійдеться бюджету в 2 млн грн.

Доповнення

Відзначимо, що район Аркадії є в Одесі лідером по щільності висотної забудови. Крім вже існуючих в цьому ареалі десятків висоток, тут йде будівництво ще декількох великих комплексів. Зі збільшенням числа жителів та автомобілів ростуть також транспортні затори в районі.

По темі

Фірми віцемера Одеси Кучука оштрафовані за незаконне будівництво готелю-дельфінарія "Немо". 

Також раніше УНН писав, що син Кучука задекларував хороми і хоче стати прокурором. 

Теги по теме
Одесса
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны