Гороскоп на 7 липня від Павла Глоби: проблеми з керівництвом і відсутність розуміння
Гороскоп на 7 липня від Павла Глоби: проблеми з керівництвом і відсутність розуміння

Гороскоп на 7 липня від Павла Глоби: проблеми з керівництвом і відсутність розуміння

Павло Глоба рекомендує всім без винятку знакам Зодіаку постаратися розслабитися в цей день. 

Про це повідомляє портал slovofraza.

Овен

Овнам не радять затівати серйозні розмови з партнером. Краще проведіть день вдома, до вечора у вас з'явиться натхнення для побудови нових планів.

Телець

У Тельців сьогодні віщується складний день в емоційному плані. Не будьте занадто легковажними: уважно поставтеся до кожного поставленого завдання. Тільки так ви зможете уникнути зайвих проблем.

Близнюки

Близнюкам не радять починати переговори з керівництвом. Сьогоднішній день несе для вас конфронтацію - постарайтеся знаходити компроміси у спілкуванні з близькими.

Рак

Ракам не варто ставитися до сьогоднішніх знайомств занадто серйозно. Краще заплануйте подорож на найближчий час - так ви зможете наповниться необхідною енергією.

Лев

У Левів буде непростий в емоційному плані день. Ваш характер може стати причиною погіршення самопочуття – спробуйте не зриватися на близьких і трохи відпочити.

Шопінг, ілюстративне фото

Діва

Дівам астрологи рекомендують приділити увагу сім'ї і близьким. Не намагайтеся піти від серйозної розмови, можливо, саме сьогодні вам вдасться вирішити накопичені питання.

Терези

У Терезів нарешті настав вдалий день. Не втрачайте часу - позитивний настрій допоможе вам бути максимально продуктивними.

Скорпіон

Скорпіонам слід уважно поставитися до сьогоднішніх знайомств і проведених зустрічей. Постарайтеся почерпнути з сьогоднішніх розмов натхнення і позивні еіоціі.

Стрілець

Стрільцям варто звернути увагу на цікаві пропозиції, що відкриються для вас. Не втрачайте можливість покреативити, ваш талант допоможе вам виділитися з сірої маси.

Козоріг

Козерогам не слід бути до себе занадто критичними. Допущені помилки вдасться виправити, так що не витрачайте на них своє здоров'я і не дозволяйте турботам зіпсувати вам настрій.

Водолій

Водоліям рекомендують приділити час плануванню. Сьогодні всі ваші стратегії будуть успішними за умови, якщо ви підійдете до них з належною увагою і розважливістю.

Ділова зустріч, ілюстративне фото

Риби

Сьогодні Риби можуть зіткнутися з несподіваними поворотами долі. Не переживайте про зустрічі, що не відбулися, і зірвані переговори - незабаром неприємності обернутиья для вас вигідним становищем.

Раніше портал MY.UA повідомляв гороскоп сумісності президентів з Україною: Зеленський, Янукович, Ющенко, Кучма, Кравчук.

Також ми публікували гороскоп на 2021 рік для всіх знаків Зодіаку: яким буде Рік Бика.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Светлана Мусийко
Редактор новостей
Поделиться сюжетом