Засвітили спідню білизну: 56-річна Моніка Беллуччі з 16-річною донькою оголилися заради Vogue
Засвітили спідню білизну: 56-річна Моніка Беллуччі з 16-річною донькою оголилися заради Vogue

Засвітили спідню білизну: 56-річна Моніка Беллуччі з 16-річною донькою оголилися заради Vogue

56-річна актриса і модель Моніка Белуччі знялася для обкладинки глянцевого журналу Vogue разом зі своєю 16-річною дочкою Дівою.

Фото обкладинки з'явилося в Instagram самої Діви.

Деталі зйомки

Обкладинка глянцевого журналу вже поширилася по мережі. На ній Моніка Белуччі в однаковому вбранні позує разом з донькою.

На моделях одягнені оксамитові міні-сукні бренду Dolce&Gabbana в смарагдовому відтінку. Також на фото видно спідню білизну Моніки і Діви. Відзначимо, що 16-річна дочка Моніки Белуччі раніше вже знімалася для італійського будинку моди Dolce&Gabbana.

Також відомо, що Діва Кассель має намір побудувати кар'єру в модельному бізнесі.

Обкладинка Vogue

Дівчина є старшою дочкою Моніки від французького актора Венсана Касселя. Сама Моніка і Венсан розлучилися ще в 2013 році.

Успіхи Діви в моделінгу

У свої 16 років Діва Кассель вже встигла стати «обличчям» декількох брендів. Так, молода дівчина знімалася на обкладинку французького Elle, рекламувала парфум Dolce&Gabbana, а тепер прикрасила і всесвітньо відомий журнал Vogue..

Зазначимо, видання Vogue розповідає про життя суспільства, моду і Стиль життя. Існує жіночий і чоловічий Vogue . Журнал випускається в 25 країнах світу таких як Австралія, Бразилія, Китай, Франція, Німеччина, Індія, Італія, Японія, Республіка Корея, Мексика, Португалія, Росія, Іспанія, Тайвань, Нідерланди, Туреччина, Великобританія, США, Україна, Таїланд, ОАЕ, Польща, Греція, Чехія, Словаччина.

Моніка і Діва

До слова, батьки Діви всіляко підтримують її прагнення в якості моделі і всіляко сприяють розвитку професійних навичок дочки. Зокрема, Моніка Белуччі неодноразово брала Діву на покази, працюючи манекенницею для світових брендів одягу.

Останній раз актриса з'явилася з дочкою, співпрацюючи з модним будинком Dolce&Gabbana.

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що 13-річна дочка Дани Борисової порізала вени в шкільному туалеті.

Також ми писали, що дочка Анастасії Заворотнюк Анна зізналася, що хоче втекти з Росії.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Светлана Мусийко
Редактор новостей
Поделиться сюжетом