Валерій Меладзе "вигнав" героїв ЗСУ з "Співають всі": "Боляче під час війни"
Валерій Меладзе "вигнав" героїв ЗСУ з "Співають всі": "Боляче під час війни"

Валерій Меладзе "вигнав" героїв ЗСУ з "Співають всі": "Боляче під час війни"

Солісти ансамблю Збройних Сил України заявили, що змушені покинути шоу "Співають всі" на українському каналі "Україна" через участь у ньому російського виконавця Валерія Меладзе.

Про це заявив заслужений артист України, соліст заслуженого академічного ансамблю пісні і танцю ЗСУ Олексій Шпортько на своїй сторінці в Facebook.

Що сказав співак

Олексій Шпортько разом з дружиною Анастасією, яка також є солісткою ансамблю ЗСУ, заявили про своє рішення покинути проект "Співають всі" після появи на ньому російського виконавця Валерія Меладзе.

Артистів обурило, що "пан Меладзе не знає відповіді на питання "чий Крим?".

"Ми вважаємо неприпустимим і аморальним запрошувати в Україну зрадників і шанувальників кривавого російського рубля.

Боляче, що під час війни з РФ таких осіб взагалі пускають в Україну. Ми більше не хочемо бути причетними до цього московитського "дійства", з нас вистачить і двох зйомок, на яких в якості гостя не було пана Меладзе",- написав Олексій.

Олексій та Анастасія Шпортько

Реакція українців

У коментарях до публікації українці дякують подружжя за проукраїнську позицію. Користувачі відзначають, що вчинок Олексія і Анастасії заслуговує глибокої поваги.

Окремо коментатори відзначають готовність солістів відмовитися від участі в рейтингових передачах, втративши при цьому значний гонорар.

Сам Олексій стверджує, що його сім'ю не цікавлять грошові питання, коли мова йде про Україну.

Валерій Меладзе

"Ви можете сказати, що ми залишилися без піару і без ефірів на рейтинговому каналі? Так, але ми залишилися з чистою совістю, а це набагато дорожче всяких там ефірів!!!! Слава Україні!!!!!!! Слава воїнам АТО!!!!!!", - резюмував соліст ВСУ.

Раніше проти виступів Валерія Меладзе висловилися представники Гельсінської спілки України. На телеканалі "Україна" поки ніяк не коментують участь російського виконавця в шоу.

Раніше портал MY.UA повідомляли про скандал: Валерій Меладзе, який виїхав до Росії, стане хедлайнером Atlas Weekend у Києві.

Також ми писали, що Полякова звинуватила Меладзе в домаганнях, Лорак теж через це пройшла.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Светлана Мусийко
Редактор новостей
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны