У Слузі народу закликали Юрченка скласти мандат
У Слузі народу закликали Юрченка скласти мандат

У Слузі народу закликали Юрченка скласти мандат

Глава партії Слуга народу і перший заступник глави парламентської фракції Олександр Корнієнко прокоментував ДТП за участі народного депутата Олександра Юрченка.Зокрема Корнієнко закликав Юрченка скласти мандат. Про це він сказав у п'ятницю, 9 липня, в коментарі агентству Інтерфакс-Україна.
"Очевидно, що Юрченко втратив етичні підстави бути депутатом Верховної Ради. Згідно з Конституцією, дострокове припинення повноважень народного депутата можливе після оголошення обвинувального вироку. Але поки його немає, я закликаю Юрченка добровільно скласти депутатський мандат. Я пропонував йому це зробити ще в минулому році після скандалу з хабарем, але він не послухав. Тому зараз у нього з'явився ще один привід зробити це", - заявив Корнієнко.

Він також наголосив, що Нацполіція і Офіс генпрокурора повинні якнайшвидше розслідувати те, що сталося, бо "чим швидше суспільство побачить розстановку всіх юридичних акцентів у цій ситуації, тим краще". Народний депутат від "Слуга народу" Олександр Юрченко в центрі Львова за кермом Ford Mustang в'їхав у Volkswagen Jetta, потім напав на водія.

Источник материала
loader
loader