"Почався сепсис": подруга МакSим розповіла, що стан співачки погіршився
"Почався сепсис": подруга МакSим розповіла, що стан співачки погіршився

"Почався сепсис": подруга МакSим розповіла, що стан співачки погіршився

У легенях російської артистки почався сильний гнійно-запальний процес. За життя співачки борються медики.

Про це повідомляє портал "Комсомольская правда".

Різке погіршення

Макѕим знаходиться в медичному закладі ще з середини липня. Нагадаємо, співачка була госпіталізована у зв'язку з погіршенням самопочуття. У стінах клініки у артистки підтвердили наявність Covid.

Зазначимо, до звернення в лікарню російська виконавиця скаржилася на температуру і ломоту в тілі. При цьому тести на коронавірус були негативними.

Комп'ютерна томографія, зроблена в лікарні, показала, що на момент звернення до медиків у співачки було уражено близько 40% легенів.

У лікарні стан Макѕим продовжував погіршуватися. Незабаром після госпіталізації артистка була підключена до апарату штучної вентиляції легенів. Обладнання не дало позитивного ефекту, тому лікарі прийняли рішення підключити артистку ще й до апарату ЕКМО. Нагадаємо, цей апарат дозволяє насичувати кров киснем штучним шляхом.

МакЅим

Штучна кома і сепсис

Заради збереження життя медики вводили Макѕим в штучну кому. За словами лікарів, стан співачки стабілізувався, її навіть хотіли повернути до тями, проте вже цієї неділі у зв'язку з важким станом пацієнтки було прийнято рішення повернути Марину в медикаментозний сон.

В цей же час в ЗМІ поширилася інформація про те, що разом з гнійно-запальним процесом у Макѕим діагностували зараження крові. У мережі писали, що сепсис виявили після проведення другої комп'ютерної томографії та аналізу крові.

МакЅим

Однак представниця співачки Яна Богушевська заявила, що ця інформація не відповідає дійсності. За словами Богушевської, стан співачки стабільно важкий.

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що співачку МакЅим перевели в VIP-палату, її лікують кращі лікарі, йдуть мільйони: чи є результат.

Також ми писали, що від коронавірусу помер відомий режисер, працював з МакЅим, Алсу, Шевчука і "сплін".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Светлана Мусийко
Редактор новостей
Поделиться сюжетом