19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
УЄФА номінувала гол Ярмоленко на звання кращого на Євро-2020: проголосувати може кожен
УЄФА номінувала гол Ярмоленко на звання кращого на Євро-2020: проголосувати може кожен

УЄФА номінувала гол Ярмоленко на звання кращого на Євро-2020: проголосувати може кожен

Союз європейських футбольних асоціацій оцінив гол Андрія Ярмоленка, який футболіст забив у матчі зі збірною Нідерландів, і номінував його на Goal of the Tournament ЄВРО-2020.

Про це повідомляють на офіційному сайті УЄФА

Конкуренція в номінації більш ніж серйозна

Багато хто оцінив гол Андрія Єрмоленка в першому матчі групової стадії чемпіонату Європи проти збірної Нідерландів. Це зіткнення закінчилося перемогою противників з рахунком 3:2, але красу, ефективність і технічність удару українського футболіста це не применшує. Завдяки технічній досконалості його і номінували на Goal of the Tournament, де, крім Андрія, за перемогу борються ще десять всесвітньо відомих спортсменів.

Скриншот из паблика УАФ

Так, список номінантів складається з наступних імен: Поль Погба, Кріштіану Роналду, Лоренсо Лоренцо Інсіньє, Федеріко К'єза, Патрік Шик, Міккель Дамсгорд, Кевін Де Брюйне, Лука Модріч і Альваро Мората. Як видно, гучні імена, футболісти знамениті, серйозна конкуренція.

Підтримати українця може кожен охочий

Проте, вирішувати, хто гідний називатися автором найкращого голу на Чемпіонаті Європи, будуть не експерти, а звичайні фанати футболу. На офіційному сайті УЄФА будь-яка людина може знайти свого фаворита, ще раз подивитися на уривок з матчу і поставити відео лайк. Це автоматично зарахується як голос за футболіста. Тому шанси у всіх рівні, головне - скооперуватися і допомогти українцеві отримати бажане звання.

Реакция поклонников Андрея на номинацию

Українська асоціація футболу також вирішила підтримати Андрія і зазиває усіх голосувати за нього в своєму акаунті в Інстаграмі. Там також опубліковано відео голу і є закріплене посилання на голосування, за яким можна перейти на сайт УЄФА. У коментарях Ярмоленку бажають заслуженої перемоги і вірять, що набереться достатня кількість голосів.

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що новий контракт Мессі під загрозою

Також ми писали, що Де Дзербі дасть шанс конопель і Бондаренко

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны