20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Українські футболісти похвалилися фото з російським репером Бастою в Instagram
Українські футболісти похвалилися фото з російським репером Бастою в Instagram

Українські футболісти похвалилися фото з російським репером Бастою в Instagram

Гравці збірної України Віталій Миколенко та Роман Яремчук виставили в соціальну мережу Інстаграм фото з російським репером Бастою, що викликало неоднозначну реакцію їхніх фанатів.

Фото можна подивитися в акаунті Віталія Миколенко.

Сфотографувалися під час відпочинку

Два футболіста, перебуваючи на відпочинку в Туреччині, зустрілися з російським виконавцем Бастою і не упустили можливості зробити кілька дружніх фото. Далі Віталій опублікував одне з них в сторіз в особистому акаунті в Інстаграмі. На фото видно, що футболісти щиро радіють зустрічі.

Сториз с Инстаграма

Баста також не був проти порадувати українських спортсменів. До того ж, він знає, що в Україні є багато його шанувальників, яким буде цікаво поглянути на кумира в компанії відомих футболістів. Правда, на своїй сторінці співак фотографії не розповсюдив.

Баста - неоднозначна фігура для України

Проблема в тому, що репутація репера в нашій країні не найкраща і однозначна для багатьох. Нагадуємо, що в 2017 році виконавцю заборонили приїжджати в Україну через те, що він давав концерти в окупованому Росією Криму. Це здалося натяком, що музикант підтримує війну і російську владу, тому українська сцена для нього закрилася на три роки.

Видео концерта в Киеве

У 2020 році Міністерство культури прибрало ім'я Василя Вакуленка (справжнє ім'я Басти) зі Списку осіб, яким заборонено в'їжджати в Україну. У червні він приїхав до Києва і організував великий концерт, на який прийшла величезна кількість народу. Але не обійшлося без курйозів: деякі активісти принесли з собою плакати, де написали гасла про підтримку Бастою окупації Криму.

Цей концерт відбувся, але після багато українців висловлювали своє невдоволення в соцмережах і закликали не пропагувати російську культуру в Україні.

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що репер Серьога назвав Сталіна "великим гуманістом"

Також ми писали, що фестиваль Atlas Weekend встановив рекорд відвідуваності

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом