Україна завела офіційну сторінку в Instagram: у МЗС дбають про імідж на всіх фронтах
Україна завела офіційну сторінку в Instagram: у МЗС дбають про імідж на всіх фронтах

Україна завела офіційну сторінку в Instagram: у МЗС дбають про імідж на всіх фронтах

Україна запустила діяльність офіційного акаунту країни в соціальній мережі Instagram. Просуванням акаунту займаються в Міністерстві закордонних справ та Українському інституті.

Про це повідомили в Міністерстві закордонних справ України. 

Офіційну сторінку україни в Instagram можна знайти за назвою акаунту — @ukraine.ua. Сторінка англомовна. Це зроблено з метою просування всього українського поза межами нашої держави. 

У МЗС заявили, що таким чином вони дбають про позитивний імідж України на міжнародній арені. Щоб просувати його, вирішили задіяти різні платформи, навіть сучасні соціальні мережі. 

Яку інформацію розміщують на сторінці України в Instagram

Усі дописи на сторінці спрямовані на те, аби переконати іноземну аудиторію мережі, що Україна сучасна, динимічна країна, у якій багато інновацій. Так, на сторінці є пости про українські культурні надбання, цікаві місця, які варто відвідати туристам, різні фестивалі та події, які плануються. На сторінці кожен допис про Україну  та українців.

Сторінка яскрава, оскільки для оформлення постів використовуються якісні світлини українських фотографів. Наразі на сторінці 11 постів, які демонструють, що Україна може закохати в себе з першого погляду. 

Варто також відзначити, що сторінка верифікована.

Які ще канали використовують у міністерстві для формування іміджу України

Цьогоріч у Міністерстві закордонних справ як ніколи взялися за публічну дипломатію, яка стосується українського іміджу на міжнародній арені. Так, у МЗС затвердили особливу стратегію, яка діятиме в інтересах зростання гарної репутації нашої держави.

Зараз Український інститут разом із МЗС працює над трьома каналами просування всього українського у світі. Перший — це офіційний сайт України. Два інші — соцмережі: сторінка в Instagram, про яку ми розповіли, а також facebook-сторінка.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA  повідомляв, що у МЗС відповіли, на що розраховувати вакцинованим CoronaVac, які хочуть подорожувати до Європи.

Також портал MY.UA писав, що Facebook видалив пост посла України про Путіна.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом