"Розпалює ненависть": Facebook видалив пост посла України про Путіна
"Розпалює ненависть": Facebook видалив пост посла України про Путіна

"Розпалює ненависть": Facebook видалив пост посла України про Путіна

Керівництво соціальної мережі Facebook видалило публікацію українського посла в Латвійській Республіці нібито за розпалювання міжнаціональної ненависті.

Про це політик написав на своїй сторінці в Facebook.

Що написав Перебийніс

Український дипломат ознайомився зі статтею лідера Російської Федерації Володимира Путіна про єдність росіян і українців. Написане відверто обурило політика, тому своїми думками він поділився з громадськістю.

"Який один народ? Які брати? Судячи з того, як цілеспрямовано і холоднокровно вони нас знищували протягом кількох століть, ми навіть не родичі. Родичів нормальні люди не вбивають",- ішлося в публікації.

Після видалення поста Євген зазначив, що він навіть "нікого не назвав прямо".

"Але "вони" розуміють, що "вони" це "вони",- зазначив дипломат.

Нагадаємо, в опублікованій на сайті Кремля статті Путіна йдеться про спорідненість українського, білоруського і російського народу. Так, автор стверджує, що Україна зовсім не недружня країна для Росії, а сам Кремль багато зробив для того, щоб українська держава стала незалежною.

Цікаво, що статтю випустили двома мовами - російською та українською.

Реакція Володимира Зеленського на статтю

Президент України Володимир Зеленський під час інтерв'ю заявив, що тепер розуміє, чому лідер РФ відтягує зустріч у "Нормандському форматі".

Володимир Зеленський під час виступу на форумі " Україна 30"

"Робота глибока, президент РФ витратив багато часу. Тепер ми маємо відповідь, чому у нього немає часу на зустріч",- зазначив глава держави.

Зеленський пообіцяв відповісти на статтю Путіна і запевнив, що деякі моменти з роботи вони могли б обговорити під час особистого спілкування.

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що Зеленський відповів Путіну по всіх пунктах і в мережі розгорілися нові суперечки.

Також ми писали українською Про РФ і Путіна: росіянка, яка переїхала в Україну, здивувала журналіста.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Светлана Мусийко
Редактор новостей
Поделиться сюжетом