Ані Лорак розповіла про "маленького, товстенького і лисенького" нового чоловіка
Ані Лорак розповіла про "маленького, товстенького і лисенького" нового чоловіка

Ані Лорак розповіла про "маленького, товстенького і лисенького" нового чоловіка

Відома співачка російської естради Ані Лоран (справжнє ім'я - Кароліна) зізналася в інтерв'ю, що її не цікавить три «В» - вага, вік і вигляд при виборі коханого чоловіка.

Повний текст інтерв'ю можна прочитати у виданні 7дней.ru.

«Важливо, щоб чоловік був розумним»

Співачка Ані Лорак після недавнього розлучення з бізнесменом Муратом Налчаджиоглу розповіла журналістам, що не має наміру більше страждати в стосунках і буде по-іншому ставитися до вибору життєвого партнера. Наприклад, якщо раніше у артистки був певний бажаний типаж чоловіка, то тепер зовнішність і краса в протилежній статі для неї не стоїть на першому місці.

«Під час життєвої подорожі я зрозуміла, що справжнє почуття любові, прихильності і щастя не залежать від трьох"В". Вага, вік і вигляд. Можна закохатися і в маленького, товстенького і лисенького чоловіка, у якого таке внутрішнє багатство!» - прокоментувала Ані Лорак.

Ани Лорак с бывшим мужем

На питання про те, що ж вважає важливим при виборі хлопця і чоловіка, відповіла: «Інтелект. Розум - це сексуально».

Вірне табу для Кароліни - жадібність

Якщо зайва вага, маленький зріст і лисина для співачки не є перешкодами до щирої любові, то великим жирним мінусом в людині вона виділяє жадібність. З таким чоловіком сексуальна і бажана більшістю Лорак не має наміру пов'язувати життя.

Кароліна виховує доньку від колишнього чоловіка, тому на власному досвіді знає, що не треба намагатися зберегти шлюб лише за допомогою дітей. «Ти нікому нічого не винна, не треба терпіти. Якщо не склалися відносини, вибудовуються нові. Якщо є діти, потрібно зрозуміти, що головний критерій для їх щастя - це коли мама щаслива», - такою життєвою мудрістю поділилася співачка в інтерв'ю.

Ани Лорак и ее дочь

Зараз Ані Лорак повністю вільна і відкрита новим відносинам, тому не заперечує, що якщо зустріне чоловіка, з яким пролетить іскра, то не буде довго думати або згадувати про минулий негативний досвід. Адже краще будувати щастя заново, а не жити сумними спогадами.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що "холостячка" Ксенія Мішина розлучилася з коханим Олександром Еллерт

 Також ми писали, що найкраща тенісистка України Еліна Світоліна вийшла заміж за Гаеля Монфіса

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом