Spotify Palette тепер доступна для всіх: як це працює
Spotify Palette тепер доступна для всіх: як це працює

Spotify Palette тепер доступна для всіх: як це працює

Слідуючи прикладу Zodiac Affinity, був розроблений ще один інструмент, який об'єднує ваш музичний смак в палітру, що нагадує енергію ваших улюблених треків.

Анонсував новинку The Focus.

Хочете знати, якого кольору ваш музичний смак?

Колірна палітра Spotify - це інструмент, який аналізує тип музики, яку користувач переважно слухає. Він оцінює енергію, позитивність і танцювальність треків. Потім генерує колірну палітру, що складається з п'яти відтінків, яка відображає індивідуальний музичний смак.

Наприклад, якщо у вас переважає червона палітра, це означає, що ви слухаєте більш енергійні пісні на Spotify. Як пояснюється на офіційному сайті: «Червоний - це колір пристрасті або бажання, він також може асоціюватися з енергією».

Люди уже делятся результатами новинки


Якщо більш помаранчеві відтінки - у вас більше танцювальних пісень на Spotify. Інструментарій пояснює: «Помаранчевий - це колір руху». Пастельна палітра з прохолодними рожевими і ліловими відтінками призначена для «танцювальних і енергійних пісень».

Характеристики інструменту

Оскільки Spotify Color Palette не є безпосередньою частиною додатка, ви можете отримати до нього доступ через веб-сайт. Все, що потрібно зробити, це дозволити доступ до свого облікового запису Spotify, ввійшовши у нього онлайн.

Інновація була створена розробником програмного забезпечення та випускником Техаського університету в Остіні Ізраїлем Медіною. Його робота отримала визнання в Інтернеті. Багато фанатів у Твіттері вважають, що колірна гамма точно відображає їхні музичні смаки.

Реакция пользователей в Твиттере

У цьому місяці користувачі Twitter ділилися своїми колірними палітрами Spotify, і результати показують, що у більшості червоні або помаранчеві кольори. Це не дивно, адже багато людей віддають перевагу поп-музиці або танцювальним трекам в якості улюбленого жанру.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Instagram вводить оновлення, яке порадує всіх власників комп'ютерів

Також ми писали, що блогери тріумфують: в Instagram з'явилося класне нововведення для Сторіс

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом