19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
4 сценарії майбутнього, або про що буде воркшоп трендфокастера Сюзанни Скалска
4 сценарії майбутнього, або про що буде воркшоп трендфокастера Сюзанни Скалска

4 сценарії майбутнього, або про що буде воркшоп трендфокастера Сюзанни Скалска

29 липня 2021 року в Києві відбудеться воркшоп Prototyping 2040 трендфокастера з Нідерландів Сюзанни Скалска   про тренди як інструмент змін.

Тренданалітик є однією з авторок методики FutureS Thinking, згідно із якою існує не одне майбутнє, а багато.

У рамках воркшопу Сюзанна Скалска розповість про те, як потрібно використовувати тренди і навчить робити їхній ґрунтовний̆ аналіз. Дослідниця розкриє тему на прикладах із різних сфер життя  від нових продуктів і послуг до нового функціоналу, проаналізує що відбувається і де вже зафіксовано зміни в галузі фінансів, технологій̆, медицині, енергетиці, автомобільній̆ галузі, а також в освіті, культурі, спорті, ЗМІ.

Сюзанна Скалска веде слухачів шляхом аналізу трендів, даючи прості рішення, які дозволять розширити розуміння самих трендів та перенести їх у світ постійно мінливих очікувань клієнтів. Завдяки воркшопу і розумінню трендів учасники навчаться генерувати нові продукти й послуги, нові моделі, нові канали і створювати нові галузі.

Тренданалітик Сюзанна Скалска

На думку трендфокастера, тренди  це зміни, які спостерігаються в широкому масштабі і мають свою причину й наслідок, та з часом набувають інших форм, розширюються, отримують нову модифікацію.

"Тенденції не мають місце десь, вони є в нас, у нашому виборі, рішеннях та їхніх наслідках. Джерелом тенденцій̆ є наша свідомість, повсякденне життя, а не якесь невиразне, фантастичне майбутнє. Тенденції  це результат того, що відбувається, серед іншого, у світі політики (політичний̆ вибір), в економіці (кризи чи процвітання), соціумі (міграція людей̆ із сільської̈ місцевості до міст, біженців, старіючих товариств). Тенденції також шукають відповіді на проблеми світу, у якому ми живемо: зміни клімату, поводження з відходами, відповідальний̆ бізнес, сталий̆ розвиток, а також нові технології̈ та їхній вплив на наше життя",  коментує Сюзанна Скалска.

Тренфокастер Сюзанна Скалска

FutureS Thinking практичний̆ бізнес-інструмент, щоб почати з трендів як з інструментів, які стимулюють мислення, трансформувати їх у нову цінність для клієнта, а потім повернутися до компанії й розробити програму практичних дій  Prototyping.

Погляд у більш віддалене майбутнє prototyping 2040 дозволяє підготуватися до різних його варіантів. Таким чином, FutureS Thinking та Prototyping стають передумовою переходу від окремого проєкту до трансформації бізнесу в напрямку постійного пошуку інновацій, вписаного в культуру компанії. Це створює основи для побудови компанії майбутнього, яка буде постійно відповідати на виклики майбутнього.

Воркшоп Сюзанни Скалска пройде 29 липня 2021 у Києві в Academy DTEK. Дізнайтеся більше про подію за посиланням

 

Дивіться також: "Кожна жінка - бос". Маша Єфросініна, Алла Костромічова і Маргарита Мурадова розмірковують про самореалізацію та лідерство.

 

тренди
Сюзанна Скалска
Источник материала
Поделиться сюжетом