Ксенія Мішина спокушає чоловіків сексуальною фігурою після розставання з Олександром Еллертом
Ксенія Мішина спокушає чоловіків сексуальною фігурою після розставання з Олександром Еллертом

Ксенія Мішина спокушає чоловіків сексуальною фігурою після розставання з Олександром Еллертом

Відома українська актриса і учасниця шоу «Холостячка» Ксенія Мішина після розставання з нареченим Олександром Еллертом 4 дні тому вже щосили хвалиться спокусниками фото.

Фотографії зірки доступні на її сторінці в Instagram.

Дівчина не соромиться показувати прекрасну фігуру

Ксенія Мішина поїхала з сином Платоном на свою батьківщину - в окупований Крим - на відпочинок. Там вона не тільки проводить час з дитиною, а й встигає розважатися в компанії подруг. Уже кілька днів поспіль артистка публікує на особистій сторінці в Instagram результати свого відпочинку.

За словами "Холостячки", це час "пізнання і усвідомлення себе, терапія, зустріч зі своєю жіночою сутністю". Так, з видом на Чорне море, дівчина позує перед камерою телефону. Наприклад, показує прекрасну фігуру і підтягнуті форми в образі total white: за допомогою класичних брюк зі стрілками, подовженого піджака, короткого топа на тонких бретельках (який добре підкреслює груди), чорних босоніжок на високому каблуці і довгих блискучих сережок.

Сториз в Инстаграме

Образи подобаються підписникам в соцмережі

Її підписники в Instagram оцінили сміливі образи, хвалять за прекрасний смак і тонке почуття стилю. Тим не менш, не вщухають дискусії з приводу несподіваного розставання дівчини зі своїм нареченим, гумористом і актором «Квартал 95» Олександром Аллерт. 16 липня Ксенія приголомшила всіх новиною про припинення будь-яких відносин, а через кілька днів відходить від розставання на березі Чорного моря.

Пост на странице в Инстаграм

Ніхто не знає, що стало причиною розриву відносин, тим більше що їх роман тривав вже рік. Раніше актриса навіть думала над створенням сім'ї разом зі своїм обранцем на шоу «Холостяк». Дівчина ніяк не коментує подію і надає перевагу відпочинку з подругами на пляжі, а не обговорення з фанатами свого особистого життя.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що "холостячка" Ксенія Мішина та Олександр Еллерт після розставання помічені на відпочинку в Криму

Також ми писали, що Maneskin і Go_A записали спільний хіт: сюрприз від улюбленців глядачів Євробачення-2021

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом