Netflix офіційно запускає в роботу ігровий підрозділ
Netflix офіційно запускає в роботу ігровий підрозділ

Netflix офіційно запускає в роботу ігровий підрозділ

Відома стрімінговая платформа Netflix днями оголосила, що шукає компетентного керівника в новий ігровий підрозділ, який планує відкрити в своїй структурі.

Детальніше про подію розповість The Information.

Компанія наймає начальника відділу

Netflix час від часу виявляв увагу до ігор, але ніколи не оголошував, що хоче будь-яким чином розвиватися на цьому терені. Єдиним винятком була невелика гра за мотивами серіалу «Дуже дивні справи», яка припала до смаку користувачам. З огляду на те, що за час карантину з'явилися серйозні конкуренти сервісу, такі як Disney, HBO, Apple і інші, Netflix вирішила не втрачати своїх передплатників і залучити нових за допомогою індустрії відеоігор.

Потоковий велетень планує розширюватися в бік ігор, і 16 липня розмістив оголошення про пошук керівника для нового відділу. Як повідомляє першоджерело, вже було проведено декілька співбесід з відомими професіоналами своєї справи, але поки немає відомостей, до чого їх переговори прийшли.

Фірма розмірковує над можливістю створення пакета ігор, аналогічних Apple Arcade. Вона прийняла рішення не підключати рекламу, хоча, як відомо, наміри Netflix «дуже мінливі». Також незрозуміло, чи захоче компанія сама проектувати ігри або давати доступ до робіт сторонніх студій. Швидше за все, як прогнозує The Information, розробляти великі проекти і вкладати туди великі гроші керівництво не захоче.

Досвід Netflix в розробці ігор

«Наші передплатники цінують різноманіття і якість контенту. Ось чому ми кожен день розширюємо пропозицію - від телесеріалів до документальних фільмів, оріджиналів на багатьох мовах і реаліті-шоу. Людям також подобається діяльно брати участь в проектах, які їм подобаються - так званих інтерактивних шоу або іграх, що базуються на Stranger Things, La Casa de Papel і To All the Boys», - коментує Рід Хастінгс, генеральний директор Netflix.

У Netflix вже є велика кількість проектів, заснованих на відомих відеоіграх, які вже випущені або присутні в розробці (Castlevania, Resident Evil і The Witcher).

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Spotify Palette тепер доступна для всіх: як це працює.

Також ми писали, що Apple вперше показала акумулятор MagSafe для iPhone 12.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом