20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Володимир Зеленський зробив гучну заяву щодо Криму, обговорює вся Україна: "Я там жив"
Володимир Зеленський зробив гучну заяву щодо Криму, обговорює вся Україна: "Я там жив"

Володимир Зеленський зробив гучну заяву щодо Криму, обговорює вся Україна: "Я там жив"

В інтерв'ю на державному телеканалі «Дом» президент Володимир Зеленський поділився думками про Крим і Донбас, а також своєю думкою про анексію півострова.

Повне інтерв'ю дивіться на Youtube-каналі телеканалу «Дом».

«Я знаю цей Крим, я там жив. Це моя земля...»

Володимир Зеленський розповів у телеефірі, що ніколи росіяни не будуть ставитися до кримської землі як рідної, бо історично це не так. Ніяке зомбування населення за допомогою їх телебачення не допоможе переконати корінне населення, що споконвіку там проживали російські громадяни, які мають право зараз пред'являти права на цю землю.

Незважаючи на ситуацію в Україні, президент розуміє, що територія Донбасу і Криму чужорідна для Російської Федерації, тому довго вона там не протримається. "Хоч перепишіть історію, хоч всі міста переназвіть, Ялту і так далі. Зітріть історію. Неможливо це. Всі вони повернуться до себе додому", - заключив глава держави в інтерв'ю.

Також він упевнений, що жоден росіянин не зможе любити Крим так, як це роблять українці, тому що історично це не має ніякої основи. "Для тебе ця природа унікальна. Це море, це дитинство, ці рапани смачні... це моє. Я цей Крим знаю. Це я, я там жив. Це моя земля, не їхня земля", – емоційно сказав український лідер.

Вектор трансляції телеканалу "Дом"

Нагадаємо, телеканал "Дом" був створений Володимиром Зеленським навесні 2020 року спеціально для трансляції на окупованих територіях для протидії дезінформації з боку російських медіа, підтримки українського духу, розвінчання російських фейків тощо.

Державний телеканал "Дом", створений указом Володимира Зеленського

Зараз мовлення відбувається російською та українською мовами, вектор контент-спрямованості – розважальний та інформаційний. Складено домовленості з великими телеканалами для показу їх матеріалів за останні 5 років в ефірі «Дома». Тим не менш, його часто критикують за відкриту критику політичних опонентів чинного президента і піар влади.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Володимир Зеленський у День Хрещення Київської Русі-України передав послання Путіну.

Також ми писали, що Петро Порошенко відпочиває на яхті вартістю близько 10 млн грн на тиждень: його" провідали " АТОвці.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом