Надія Кадишева хвора? Артистка скасовує концерти по всій Росії, фанати б'ють на сполох
Надія Кадишева хвора? Артистка скасовує концерти по всій Росії, фанати б'ють на сполох

Надія Кадишева хвора? Артистка скасовує концерти по всій Росії, фанати б'ють на сполох

Шанувальники турбуються про Надію Кадишеву, народну артистку Росії та солістку ансамблю «Золотое кольцо». Ходять чутки, що у артистки серйозні проблеми зі здоров’ям.

Деталями про здоров'я артистки поділився промоутер зірки Сергій Лавров у коментарі «Комсомольській правді»

У червні солістці ансамблю «Золотое кольцо» виповнилося 62 роки. Шанувальники не знаходять собі місця, оскільки Надія Кадишева останнім часом скасовує багато концертів, а також рідко з’являється на різних публічних заходах. 

Чутки ще більше поширилися після того, як зіркова колега Кадишевої Надія Бабкіна у квітні опублікувала в Мережі пост зі світлиною, на якій була присутня і Кадишева. Фанатам здалося, що на фото співачка виглядає втомленою та хворобливою.

Надія Кадишева, Надія Бабкіна. Фото з Іnstagram останньої

Що наразі відбувається з Надією Кадишевою

Усі звикли бачити Надію Кадишеву на сцені веселою та активною. Тому для фанатів можлива хвороба артистки — удар. Як говорить промоутер співачки Сергій Лавров, вона періодично хворіє, як і всі люди. Лавров підкреслює, що співачка просто бережеться і як тільки відчуває себе не дуже добре, вона краще відмінить концерт, ніж буде ризикувати здоров’ям. Сергій розповідає, що кожен другий-третій концерт Кадишевої переносять саме через погане самопочуття артистки. 

Частіше за все концерти саме переносять, а не скасовують повністю. Все через шалені збитки. Хоч Надія Кадишева і повертає свої гонорари, коли щось іде не за планом, однак організатори концерту отримують збитки не тільки через гонорар співачки. Тому вигідніше концерт переносити. 

Надія Кадишева. Фото: Іnstagram

На що скаржиться Кадишева

Інсайдери розповідають, що Кадишева часто скаржиться на головний біль та поганий сон. Син співачки підкреслював, що у неї також проблеми з тиском. Саме тому на деяких фото вона виглядає не надто свіжо: все через тиск, мігрені та недосипання. 

Минулого місяця артистка Надія Кадишева пройшла курс оздоровчого лікування у Краснодарському краї. Ніяких серйозних проблем зі здоров’ям у співачки нема.  

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Світлана Лобода втратила роботу в Росії.

Також портал MY.UA писав, що лікарі пророкують співачці МакЅим інвалідність після виходу з коми.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram тая Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом