Український стартап у сфері ШІ ZibraAI презентує новаторську технологію симуляції рідини. Дивіться, як це працює
Український стартап у сфері ШІ ZibraAI презентує новаторську технологію симуляції рідини. Дивіться, як це працює

Український стартап у сфері ШІ ZibraAI презентує новаторську технологію симуляції рідини. Дивіться, як це працює

Київський стартап у галузі штучного інтелекту, який є частиною технологічної компанії Roosh, випускає ZibraAI Liquids  кросплатформний плагін для розробників ігор, який спеціалізується на застосуванні ШІ в 3D. Він допомагає запускати симуляцію рідини в режимі реального часу із правильними фізичними параметрами. Про це повідомляє пресслужба стартапу.

ZibraAI Liquids  повністю новаторський продукт для ринку геймдева, який збільшує швидкість та ефективність процесу розробки ігор.

Робота із 3D  найдорожча частина у розробці ігор. ZibraAI відкриває можливості для розробників ігор створювати абсолютно нові ігрові механіки та геймплей. Розроблена технологія дозволяє спростити та ефективно оптимізувати графіку, ігрову фізику і генерувати високоваріативний 3D-контент.

Так зазвичай показують воду в іграх, що має мало спільного з реальною фізикою речей:

Із технологією ZibraAI Liquids можна зробити наступне:

Наразі водою можна рухати різні 3D-об'єкти залежно від їхньої ваги. Також вода може взаємодіяти із 3D-об'єктами абсолютно різної форми, що раніше можна було досягнути лише за допомогою фейку.

"Індустрія відеоігор потребує інновацій та новітніх вирішень, щоб пришвидшити, удосконалити й автоматизувати процес роботи з 3D-даними, водночас зменшивши загальну вартість створення 3D-контенту. Саме це й робить ZibraAI. Наші плагіни покращують візуальні характеристики й підвищують продуктивність будь-якої відеогри, навіть тої, що в смартфоні",  пояснює Алекс Петренко, CEO ZIbraAI.

ZibraAI  перша у світі компанія, яка пропонує доступний для всіх новий рівень реалістичної графіки, покращення продуктивності і нові можливості персоналізації ігор, зокрема для мобільних пристроїв.

Дізнайтеся більше про діяльність ZibraAI за посиланням.

 

Дивіться також: У Нідерландах за допомогою ШІ створили машину, яка очищає берег від недопалків цигарок.

Штучний інтелект
ZibraAI
відеоігри
Источник материала
Поделиться сюжетом