У Кривому Розі прощаються з мером Костянтином Павловим: перші кадри з похорону
У Кривому Розі прощаються з мером Костянтином Павловим: перші кадри з похорону

У Кривому Розі прощаються з мером Костянтином Павловим: перші кадри з похорону

У Кривому Розі прощаються із загиблим мером Костянтином Павловим. На церемонію прийшли сотні городян з оберемками квітів.

Про це повідомляє місцеве видання "Перший міський" з місця подій.

Про церемонію похорону

Церемонія прощання з мером Кривого Рогу пройшла сьогодні, 19 серпня, в театрі імені Тараса Шевченка, який знаходиться на проспекті Поштовому. Тут планується і проведення панахиди.

До театру, щоб попрощатися з Костянтином Павловим, прийшли городяни з квітами. Вони зібралися біля входу в театр. Серед тих, хто прийшов віддати шану меру, були також колеги Костянтина Павлова – міські та районні чиновники.

Похорон Костянтина Павлова. Фото: one.kr.ua

Працівники підготували будівлю до жалобної церемонії: з колон зняли афіші, а над парадним входом в театр розмістили великий чорно-білий портрет Костянтина Павлова з чорною стрічкою в кутку.

Похорон пройшов у супроводі оркестру. Церемонія розпочалася об 11:30 біля театру. Прийти попрощатися з мером могли всі охочі. Після цього була запланована церемонія відспівування. Далі похоронна процесія рушить на Центральне кладовище.

Похорон Костянтина Павлова. Фото: one.kr.ua

Хто прийшов попрощатися з мером Кривого Рогу

На церемонію прощання з мером Костянтином Павловим приїхали народний депутат від "Слуги народу" Юрій Корявченков, а також міський голова Дніпра Борис Філатов, передає телеграм-канал PavlovskyNEWS.

Похорон Костянтина Павлова. Фото: one.kr.ua

За словами нардепа Корявченкова, він спілкувався з покійним, коли той був мером, з приводу проблем міста. Філатов же зазначив, що жителі Кривого Рогу були задоволені роботою свого мера.

Про смерть Костянтина Павлова

Нагадаємо, що в неділю, 15 серпня, в селі Вільне Дніпропетровської області знайшли тіло мера Кривого Рогу Костянтина Павлова. Поруч з чиновником була рушниця.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження по ст. 115 КК України (вбивство). Однак в поліції не виключають самогубство або постріл з необережності.

У ЗМІ повідомляється, що Павлова могли довести до самогубства. Причиною цього могла стати професійна діяльність мера.

Раніше повідомлялося про те, що мер Кривого Рогу наклав на себе руки.

Читайте також про нові деталі смерті Костянтина Павлова, які викликають сумніви.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом