"За*бав, терпіти його вже не можу!": Юрій Луценко розповів смішну історію про Віктора Януковича
"За*бав, терпіти його вже не можу!": Юрій Луценко розповів смішну історію про Віктора Януковича

"За*бав, терпіти його вже не можу!": Юрій Луценко розповів смішну історію про Віктора Януковича

Юрій Луценко, колишній генеральний прокурор України, 2 вересня дав інтерв'ю виданню LB.ua, в якому поділився цікавим спогадом про Ахметова і Януковича.

Подробиці читайте у повній версії інтерв'ю на LB.ua.

Зустріч з Ренатом Ахметовим і Януковичем

У розмові з журналістом Юрій Луценко згадував багато прецедентів, які траплялися за роки його перебування на посаді, а також до і після цього. Обговорювалися питання політики, перемоги на виборах Віктора Януковича і Порошенка, ситуація з Ющенком і Тимошенко і багато іншого. Але крім серйозних тем Луценко не забув згадати один потішний епізод з життя.

Рінат Ахметов і Віктор Янукович

Він трапився в році, не названому колишнім генпрокурором. За словами пана Юрія, він відвідав Донецьк під час футбольного матчу Україна-Сербія (тоді виграла наша збірна). Разом з сином гість шахтарського міста зустрівся з бізнесменом Рінатом Ахметовим в його лоджії, де тоді перебував Віктор Янукович зі своєю свитою. Він ще випустив коментар у бік помаранчевого шарфа (атрибутика клубу "Шахтар"): "О, твій син правильний шарфик носить".    

"Я цій с*ці ні копійкою, ні словом не допоможу на виборах"

Луценко на слова колишнього президента відповів наступне: "Віктор Федорович, якщо скучили за помаранчевими шарфиками, приїжджайте, ми вас давно чекаємо". Але найцікавіше сталося після. Як тільки закінчився футбольний матч, Ахметов випровадив Януковича разом з усіма, але попросив Луценка залишитися, щоб поговорити.  

Юрій Луценко, Віктор Янукович і Рінат Ахметов

Його подальші слова потішили генерального прокурора: "Я цій с...ці ні копійкою, ні словом не допоможу на виборах. За...бав до такої міри, що я його терпіти вже не можу". Хоча, як уточнив пан Юрій, він не впевнений у правдивості сказаного, адже, як відомо, не Рінат Ахметов був спонсором Віктора Януковича на виборах.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що військовий переворот: спецназ заявив про арешт президента і розпуск парламенту.

Також ми писали, за чий рахунок дочка ватажка бойовиків "ДНР" Дениса Пушиліна відпочиває в Дубаї?

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом