Нова функція в Instagram: керуйте постами в стрічці самостійно
Нова функція в Instagram: керуйте постами в стрічці самостійно

Нова функція в Instagram: керуйте постами в стрічці самостійно

Часто буває, що стрічка в Instagram пропонує користувачам пости, які не відповідають справжнім інтересам людини. Якщо у вас з'являються одні котики і жарти, ви можете це виправити.

Про це повідомляє Telegram-канал Gurov Digital.

Навіщо керувати своїми інтересами?

Часто трапляється, що при перегляді своєї стрічки в Instagram користувачі не розуміють, чому їм алгоритми цієї соціальної мережі показують тільки вузьконаправлені пости. Наприклад, лише пов'язані з музикою і фільмами, або ж відео-вайни. Деякі задовольняються фотографіями з котиками, інші дивляться тільки на смішні і не дуже меми.   

Instagram дозволить змінювати налаштування інтересів

Що саме будуть бачити користувачі в стрічці, визначають налаштування інтересів профілю. Раніше соціальна мережа анонсувала, що незабаром жителі СНД зможуть управляти наповненням цієї функції і самі видаляти або додавати конкретні пункти інтересів. На цій основі й буде надалі обиратися контент стрічки.

Як додати або видалити інтереси?

Поки що можливість доступна далеко не всім користувачам соціальної мережі, але розробники поступово поширюють її по всіх країнах СНД. Щоб вплинути на контент своєї стрічки, потрібно зайти в налаштування профілю і вибрати пункт Manage interests. Далі за допомогою пошуку просто додавайте потрібні слова, наприклад, "малювання", "майстер-клас", "автомобілі" тощо.

Зміни інтересів дозволить управляти стрічкою і рекламою

До речі, таке втручання в інтереси допоможе також змінити налаштування таргетованої реклами. Тобто, встановивши правильні індикатори, вам перестануть рекламувати нецікаві штори або салони тату, зате з'явиться реклама тих же уроків малювання або магазину автомобільного приладдя. Погодьтеся, функція дійсно революційна.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що голограми та VR-зустрічі: що замінить Zoom?

Також ми писали, що галюцинації і марення: лікар розповіла про перші симптоми отруєння грибами.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом