/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F2dd64ef191a537890e9dada8da31201b.jpg)
Остапчук, Винник, Могилевська та Зібров поділилися рецептами консервації на зиму: від грипу, голоду та поганого настрою
Як відомо, осінь-сезон консервації. Люди починають готуватися до зими, щоб було що перекусити, якщо захочеться. Зірки шоу-бізнесу не залишаються осторонь, і також роблять закрутки на зиму з улюбленими овочами, або ж фруктами.
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЕксклюзивно для програми "Зірковий шлях" знаменитості розповіли все про свою найулюбленішу консервацію. Випуск вже вийшов в ефір на телеканалі "Україна", і злегка здивував глядачів.
Одні люблять консервувати огірки, інші ж вважають за краще компоти. Шоумен Володимир Остапчук розповів, що кілька тижнів тому його дружина Христина закрила компот. Ведучий почав жартувати, що тепер вони справжні пенсіонери.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F25db72ccefb9358594defd84ab4c87c5.jpg)
При цьому, консервований перець він не їсть вже більше 30 років, тому що тоді отруївся ним, і залишилися неприємні спогади.
Олег Винник також вирішив розповісти про це.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F29a43e2880e3231f10d9d90b63215804.jpg)
"Яке хороше запитання! Таке враження, що ви знімали, що я робив сьогодні ніччю. А я всю ніч не спав-їв малосольні огірки, які, до речі, сам приготував напередодні. Мені дуже подобається цей процес", - зазначив Олег Винник.
Співачка Наталія Могилевська не готує закрутки, адже вдома у неї їх предостатньо. Для неї смачні огірки зробила мама приятельки. Та навіть зняла відеоролик, щоб співачка бачила, що саме потрапляє в банку.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2Ffc9947083dda42a45c521d5655dfb909.jpg)
Павло Зібров не боїться роботи, як він зізнається сам, і у вільний час закриває консервацію. Зараз він збирає фрукти і ягоди, і самостійно варить компоти.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F21f9de8eced2c8bb08a824c36eeabb43.jpg)
У дворі його будинку є маленький город, з якого він і збирає урожай.
Раніше повідомляли, Костянтин Грубич в загадковій Азії ризикнув помацати "античну" рідину: "тендітні вироби...".
Як повідомляв Знай.ua, Костянтин Грубич у Ніжині скуштував місцеві смаколики з огірків: розсольник, ікра та бутерброди.
Знай.uа писав, простий рецепт тих самих сочников з сиром-смак родом з дитинства.

