Ярослава Магучіх зухвало пояснила нове спільне фото з російською спортсменкою
Ярослава Магучіх зухвало пояснила нове спільне фото з російською спортсменкою

Ярослава Магучіх зухвало пояснила нове спільне фото з російською спортсменкою

Вітчизняна стрибунка у висоту Ярослава Магучіх прокоментувала скандал навколо фотографії з фіналу сезону Діамантової ліги в Цюріху, де українка обіймається з російською легкоатлеткою Марією Ласіцкене.

Про це 19-річна спортсменка написала на своїй сторінці в Instagram.

Скандальний знімок зробила і опублікувала на своїй сторінці в соцмережах австралійська стрибунка Елінор Паттерсон. На змаганнях вона посіла шосте місце.

Паттерсон зібрала всіх фіналісток турніру для загального фото. На ньому Ярослава Магучіх, яка посіла друге місце, і Марія Ласіцкене позують поруч. На плечі українки користувачі помітили руку російської легкоатлетки.

Скандал у соцмережах прокоментувала сама спортсменка

На своїй сторінці в Instagram Магучіх розкритикувала журналістів. Також стрибунка заявила, що її обіймає зовсім не росіянка Ласіцкене.

Скріншот Instagram / rosya_dp

Ярослава Магучіх розповіла, що за останній місяць, після скандалу під час Олімпійських ігор, вона вислухала в свій бік багато негативу:

"Безумовно, кожен має свою точку зору, але давайте хоча б висловлювати її коректно. Замість того щоб писати мені всяку гидоту, займіться собою і використовуйте час з користю!", - пише Магучих.

Також легкоатлетка звернулася до журналістів і попросила приділяти більше уваги тому, що вони пишуть:

"Для деяких я стрибаю в довжину, для деяких фінішую, де ви взагалі бачили фінішну лінію в висоті?" – зазначає українська спортсменка.

Магучіх обіймалася не з росіянкою

Ярослава Магучіх розповіла, що загальне фото всіх фіналісток турніру Діамантової ліги попросила зробити Каміла Ліцвінко, яка закінчує свою кар'єру. Таким чином вона хотіла закарбувати спогади.

Ярослава Магучіх з фіналістками Діамантової ліги. Фото: Instagram/eleanorpatterson

Також Магучіх зазначила, що на фото її обіймає зовсім не росіянка Марія Ласіцкене, а стрибунка з Австралії - Нікола МакДермотт

"...будьте уважнішими, будь ласка. Всім добра, а я пішла у відпустку"- закінчила Магучіх.

Нагадаємо, що вперше скандал навколо Ярослави Магучіх розгорівся в серпні цього року під час Олімпіади в Токіо. Тоді Українка міцно обійнялася з росіянкою Марією Ласіцкене після закінчення турніру, де Магучіх завоювала бронзу.

Нагадаємо, що Михайло Романчук рекордно прославив Україну на Олімпіаді 2020.

Читайте також про те, що українська каратистка Анжеліка Терлюга завоювала срібло Олімпіади.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.


Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом